Nagradni natječaj

Nagradni natječaj

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “Upoznaj novog TIPA”

(u daljnjem tekstu: Pravila)

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

U svrhu promocije tvrtka Autocommerce d.o.o., Kovinska 22, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 36844439304 (u daljnjem tekstu: Organizator) ovim putem javno objavljuje pravila za nagradni natječaj Upoznaj novog TIPA” koji će biti proveden kroz tiskana izdanja Jutarnjeg lista, Auto kluba, Sportskih novosti te kroz internet portal www.autoklub.hr/tipo sukladno odredbama ovih Pravila i primjenjivih propisa kojima se uređuje javno obećanje nagrada (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj).

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, Sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije novog modela vozila Fiat Tipo Sedan.

Nagradni natječaj provodi se u vremenskom razdoblju od 25.3.– 5.4.2016. godine.

Prijava na natječaj: 25. ožujka – 05. Travnja 2016. u 23:59h (uključivo) – prijave na natječaj vrše se na portalu www.autoklub.hr/tipo kroz definiranu kontakt formu. Prijavom na natječaj sudionik natječaja rješava kviz. 10 sudionika natječaja koji najbolje ispune kviz, ostvaruju nagrade.

ČLANAK 3: VRSTA NAGRADA KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Pobjedniku nagradnog natječaja koji će biti nagrađeni temeljem odredaba ovih Pravila, bit će uručena sljedeće nagrade:

1. Mjesto : Vikend korištenje vozila Fiat Tipo Sedan (datum će se defionirati u dogovoru s pobjednikom natječaja)

Za ostalih 9 najboljih natjecatelja predviđene su simbolične, utješne nagrade.

Nagrade se NE mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje imaju važeću vozačku dozvolu za B kategoriju, osim zaposlenika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) (u daljnjem tekstu: Sudionici).

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

1. Prijava na natječaj “Upoznaj TIPA”

Osoba koja želi sudjelovati u Nagradnom natječaju, mora u periodu trajanja nagradnog natječaja poslati svoju prijavu putem kontakt forme na web stranicama portala Auto kluba (www.autoklub.hr/tipo). Uz točne kontakt podatke, nakon prijave na natječaj svaki sudionik natječaja dužan je riješiti nagradni kviz, odnosno odgovoriti na 4 pitanja o modelu Fiat Tipo Sedan.

2. Odabir dobitnika natječaja

Nakon završetka prijavne faze natječaja (05.04.2016.) žiri će odabrati 10 sudionika koji ostvaruju jednu od 10 nagrada, ovisno o rezultatima ostvarenim na kvizu.

Sudjelujući u Nagradnom natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail adresa, pohrane i koriste isključivo u svrhu održavanja ovog Nagradnog natječaja.

Sudionici su dužni prilikom sudjelovanja na Nagradnom natječaju dati istinite, točne i potpune kontaktne podatke o sebi.

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE DOBITNIKA

Nagradu iz članka 4. osvojit će Sudionici Nagradnog natječaja koji ostvare najbolje rezultate u kviz.

Imena dobitnika nagradnog natječaja bit će objavljena na portalu www.autoklub.hr/tipo. Najkasnije 11.4.2016.

U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje Sudionika od broja predviđenih nagrada, Organizator će Nagradni natječaj opozvati.

ČLANAK 7: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade će u roku od 8 dana od dana proglašenja pobjednika biti obaviješten o nagradi telefonskim putem i/ili pisanim putem na adresu/email adresu iz prijave.

Dobitnik nagradu treba preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi uz predočenje osobne iskaznice u prostoru priređivača nagradnog natječaja, poduzeća Autocommerce d.o.o., Kovinska 22, 10000 Zagreb.

Ako dobitnik nagradu ne preuzme u navedenom roku, Priređivač će je u daljnjem roku od 8 dana ponovo obavijestiti o dobitku i odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrada.

ČLANAK 8: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, Sudionici prihvaćaju Pravila ovog Nagradnog natječaja te ujedno pristaju da se njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

ČLANAK 9: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom dodijeljenom na ovom Nagradnom natječaju.

ČLANAK 10: RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

ČLANAK 11: ZAŠTITA PODATAKA KORISNIKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator obrađuje njihove poslane osobne podatke i to samo one podatke potrebne za pristup ovom Nagradnom natječaju a to su isključivo: ime, prezime, adresa, adresa elektroničke pošte te telefonski broj.

Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog Nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama) te za statističku obradu podataka.

Organizator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Organizator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima.

ČLANAK 12: PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene web stranice natječaja www.autoklub.hr/tipo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:14