People: Drew Barrymore je najljepša na svijetu

NEW YORK - Američka glumica, koja je postala slavna kao djevojčica nakon uloge u filmu "E. T.", časopis People proglasio je najljepšom osobom na svijetu.



Prethodno su na vrhu godišnje liste bile najljepše žene Hollywooda poput Angeline Jolie i Julije Roberts.



Zvijezda filmova "Čarlijevi anđeli", "Glazba i stihovi", "Nikad se nisam poljubila", "Luda vjenčanja" i "Svi kažu volim te" postala je predmet zavisti mnogih, nakon što je nekad najveća buntovnica Hollywooda zadnjih godina smršavjela i dotjerala svoju figuru, ali zadržala zamamne obline.



Njezin stil odijevanja, kojim dokazuje nepogrešiv smisao za modu, jedan je od razloga zbog kojega je People odlučio da upravo 32-godišnja Drew predvodi listu najljepših ljudi.



"Ponekad se osjećam kao učenica, ima dana kada želim izgledati rokerski ili hipi. Ponekad mi dođe da izgledam glamurozno, a već sljedeći dan se osjećam kao buntovni tinejdžer. Mislim da je sve to prihvatljivo", izjavila je.



Na listi najljepših osoba su, među ostalim, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Jessica Biel, Rossario Dawson, Patrick Dempsey, Halle Berry, Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Eric Bana, Helen Mirren i Wentworth Miller. (A.V.)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 22:03