HIT NA YOU TUBEU

Pogledajte video razuzdanih ruskih carinika kojim su razbjesnili Putina

'Kao i svi volim dobru šalu, volim se nasmijati, ali ne volim vidjeti ovakve stvari tijekom radnog vremena'
 YouTube

Ruski carinski službenici iz Vladivostoka snimili su duhoviti video u hip hop stilu i našalili se sa svojim raskošnim stilom života, koji im njihov posao omogućava. No, premijer Vladimir Putin se nije smijao već ih je ukorio.

Video je na YouTubeu dostigao rekordnu gledanost i premijer je to doživio kao uvredu i udarac na ozbiljnost posla u toj državnoj službi. Nije mu se svidjelo što za vrijeme radnog vremena zaposlenici Carine imaju vremena snimiti jedan takav video, u kojem se prikazuju kao i više nego dobrostojeći građani, koji ništa ne rade, a svejedno imaju novac jer primaju mito.

Zbog toga je odmah zvao šefa cijele ruske Carine i tražio ga neka se izjasni.

- I ja kao i svi volim dobru šalu, volim se nasmijati, ali ne volim vidjeti ovakve stvari tijekom radnog vremena. Tijekom radnog vremena moraju obavljati svoj posao - rekao je Putin .

Daljnje sankcije još nisu poznate, ali autori videa shvatili su o čemu se radi i odmah se ispričali.

- Video smo snimali nekoliko dana za vrijeme pauza i izvan radnog vremena. Nismo nikoga željeli uvrijediti niti smo željeli omalovažiti svoj posao, koji doživljavamo ozbiljno i obavljamo profesionalno. Samo smo se htjeli našaliti na svoj račun iz razloga što nas građani Rusije doživljavaju kao korumpirane, bahate i bezobrazne, što u stvarnosti nismo - bio je komentar autora duhovitog i sad već iznimno popularnog videa kojeg možete pogledati u privitku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 09:15