Prekinuli Vlatka Pokos i Dino Bubičić

ZAGREB - Naša ljubav nije izdržala, kratko je i vrlo suzdržano prokomentirao aktualni Mister Hrvatske Dino Bubičić (26) sve glasnije špekulacije kako je njegova veza s tv voditeljicom Vlatkom Pokos (38) naprasno završila. O razlozima zahlađenja njihovih odnosa, ne želi govoriti jer želi poštovati svoje i Vlatkino dostojanstvo.



- Vlatka živi u Zagrebu,a ja sam stalno na putu između Rijeke i Zagreba i ne mogu se baš pohvaliti da veze na daljinu funkcioniraju. Ja sam iskrenih namjera ušao u vezu s Vlatkom i nije mi žao ni trenutka koji smo proveli zajedno. Bilo nam je doista prekrasno, ali i prekratko. Možda nam se ovoga puta zvijezde nisu poklopile, no nikad ne bih mogao reći da je moj i Vlatkin odnos zauvijek završio, istaknuo je sve popularniji maneken koji o Vlatki i dalje misli sve najbolje.



Na upit je li možda on u nečemu pogriješio i dobio „pedalu“ od medijski trenutno najpopularnije tv voditeljice bez televizijskog angažmana, mister kojeg su od prvog dana veze s Vlatkom prozvali „Mister Pokos“ odgovara:



- Mislim da sam u svakom trenutku poštivao Vlatku i njezinu osobnost kao i da ničim nisam doveo u pitanje naše međusobne odnose. Jednostavno smo zajedno odlučili da nam treba mala pauza i to je sve.



Veza koja je počela sasvim slučajno na Danima vjenčanja početkom listopada u samo dva mjeseca postala je jedna od najeksponiranijih romansi u hrvatskom javnom životu. Iako se u početku špekuliralo kako su Vlatka i Dino od toga namjerno napravili tek marketinški trik, nakon nekoliko tjedana estradni kuloari su počeli brujati hoće li i koliko dugo njih dvoje uopće uspjeti izdržati pritisak javnosti.



- Priče o nekakvom marketingu su najveća glupost koju sam čuo od kada sam prohodao s Vlatkom. Njezin i moj odnos je puno dublji i kompliciraniji, a mogu još jednom ponoviti kako je naša strast od prvog trenutka bila vrlo iskrena i emotivna. Svakome pametnom to je trebalo postati jasno. Ono što me ljuti i zbog čega sam ponekad gubio živce je ponašanje nekih ljudi koji ti se u prvi tren prikazuju kao prijatelji, a kasnije shvatiš da su te samo željeli iskoristiti. I Vlatka i ja smo nažalost prekasno shvatili kakvim smo sve hijenama okruženi. No, o tome je još prerano govoriti, zaključio je Dino Bubičić.  



Vlatka Pokos večeras nije odgovarala na naše telefonske pozive niti sms upite o razlozima prekida s Dinom.





Vedran Strukar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:32