Očistite luk te ga narežite i popržite na maslinovu ulju, dodajte očišćeni i nasjeckani češnjak, ohladite i umiješajte u paštetu. Dodajte sirni namaz, peršin, origano, papar i po želji sol.
Šampinjone očistite, uklonite stapke te klobuke položite gornjom stranom na tavu. Šampinjone posolite i poparite te otvore napunite pripremljenim nadjevom, pospite naribanim parmezanom i 20 minuta pecite u pećnici na 180 C.
Poslužite kao toplo predjelo na radiču narezanom na rezance, začinite s nekoliko kapi maslinova ulja i balzamičnog octa.
Sastojci za četiri osobe:
- Argeta pureća pašteta (dva komada)
- papar
- maslinovo ulje
- nascjekani origano - 1 žličica
- češnjak - 1 češanj
- luk - 50 g
- šampinjoni - 600 g
- sol
- sirni namaz ili pasirana skuta
- naribani parmezan - 50 g
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....