HGSS I DACIA DUSTER U ZAJEDNIČKIM SPASILAČKIM AKCIJAMA

Renault Nissan Hrvatska s dva vozila novi sponzor HGSS-a

Tvrtka Renault Nissan Hrvatska je 1. ožujka 2013. godine postala ponosni sponzor Hrvatske gorske službe spašavanja dajući joj na korištenje dva terenca marke Dacia Duster s pogonom na sva četiri kotača i najvišom razinom opremom Laureate.

Tim sponzorstvom još je jednom dokazala kako se jedno od glavnih načela tvrtke temelji na društveno odgovornom ponašanju i brigom o čuvanju života.

Dacia vozila na svim tržištima Europe i na brojnim testiranjima što ih rade stručni novinari i kupci iz dana u dan dobivaju nagrade za pouzdanost, za najbolji omjer uloženog i dobivenog te za povjerenje koje u svakodnevnoj uporabi ulijevaju svojim korisnicima. Tako je 2010. godine Dacia u studiji J.D. Power Report o zadovoljstvu njemačkih vlasnika svojim vozilima postigla izvanredno drugo mjesto. Osim što je Dacia Duster 2011. godine u Hrvatskoj proglašen automobilom godine, osvojio je i nagradu „Autobest“ (nagrada udruženja automobilskih novinara istočne Europe, Rusije i Turske) te je u Francuskoj dobio nagradu „Trophée de l’Argus“ u kategoriji obiteljskih vozila.

Dacia slogan glasi: „Dacia. Pouzdana, bez obzira na sve“, a upravo su takvi i dobrovoljci HGSS-a koje Dacia podržava. Oni su velikodušni, nesebični, odvažni, realni i pragmatični ljudi na koje se svi mi oslanjamo u izvanrednim situacijama i nevoljama. Upravo je ta pouzdanost temeljna veza između HGSS-a i Dacie.

Hrvatska gorska služba spašavanja specijalizirana je za spašavanje s nepristupačnih terena i po teškim vremenskim prilikama, odnosno za sve situacije kod kojih treba primijeniti posebno stručno znanje i opremu za spašavanje. To uključuje nesreće u planinskim područjima, stijenama, speleološkim objektima, strmim i teško prohodnim terenima, te nesreće koje se dogode u posebno teškim vremenskim prilikama.

HGSS će Dacia Duster vozila koristiti u svojim spasilačkim akcijam, a korištenjem ova dva pouzdana terenca spasiocima će u Hrvatskoj biti olakšan i ubrzan prijevoz do onih kojima je pomoć prijeko potrebna na teže dostupnim područjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:10