Konferencija

Sport Fest u svoje treće izdanje ulazi s fokusom na '360° sporta'

Prema nekim podacima u Hrvatskoj postoji čak 16 000 sportskih udruga i preko 17 000 sportskih klubova koji do sada nisu pronašli svoje zajedničko okupljanje. Budući da Hrvati počinju prepoznavati važnost bavljenja sportom, od prošle se godine u sportskom gradu Poreču počeo održavati veliki događaj koji u sam centar zbivanja stavlja upravo sport. Sport Fest, prvi hrvatski i najveći regionalni sajam sporta i sportska konferencija u svoje treće izdanje ulazi s fokusom na "360° sporta". Nakon vrlo uspješne premijere u Poreču prošle godine, Sport Fest se od 4. do 6. 10.2019. vraća u Žatiku.

Kao i uvijek, cilj Sport Festa je okupiti cijelu sportsku industriju. Ideja je povezati sportaše i rekreativce, klubove i saveze, ali i cijelu sportsku poslovnu zajednicu kroz trodnevno druženje na sajmu i konferenciji. Manjka aktivnosti sigurno neće biti jer su organizatori ove godine pripremili brojne aktivnosti koje prate nove prilike, izazove i trendove.

Konferencija je ove godine posvećena sportskom, iskustvenom i edukativnom sadržaju pa će tako svoje predavanje održati i velika sportska imena poput Željka Mavrovića, Igora Blažinčića, Bože Sušeca, braće Sinković, Line Červara i mnogi drugi.

I sajamski dio Sport Festa ove će godine biti još raznovrsniji. Predstavit će se razni sportski brendovi, najzanimljivijie inovacije u sportu, moći ćete veslati s braćom Sinković ili isprobati borbu sa Željkom Mavrovićem, a ni dobre hrane neće nedostajati. Tri sportska dana u Istri omogućit će svim posjetiteljima da uživaju u jedinstvenim sportskim prezentacijama i natjecanjima, ali da i sami sudjeluju u njima.

Nakon odličnog odaziva i reakcija na prošlogodišnje uvođenje JUMP nagrade, najbolji pojedinci i organizacije koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport opet će imati priliku osvojiti priznanja za svoje rezultate u pet kategorija. Prijava za nagrade kao i više detalja dostupno je ovdje: www.sportfestporec.com/jump-nagrada

Pripreme su u punom jeku, a zahvaljujući kontinuiranoj podršci grada Poreča, Valamar Riviere te ostalih pokrovitelja i partnera sajamski dio događaja će i ove godine biti besplatan za sve posjetitelje. Kako bi se u potpunosti zaokružila ova sportska priča, u večernjim satima zabava se seli na porečku rivu gdje se održavaju dani craft piva - Istra & Craft Beer Festival! Na rivi nas tako očekuju sljedeći koncerti: Big wave, Jura Stublić & Film, Vojko V, Rambo Amadeus, Pips, Chips & Videoclips i Darko Rundek & ekipa, a u ulozi glavnog sponzora i ovdje je Valamar Riviera.

Sve dodatne detalje o ovom jedinstvenom događanju možete saznati na stranici www.sportfestporec.com, a zatim osigurajte svoje mjesto i postanite 360° sporta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:04