SUVIŠAN KOMENTAR

STATUS MLADE MAME ŠOKIRAO SVE ‘Izvrijeđala me što sam u bikiniju jer muškarcima nije ugodno’

 Facebook

Mlada majka doživjela je veliku neugodnost kad joj je na bazenu, gdje je uživala sa svojom bebom, prišla žena i izvrijeđala je jer pokazuje tijelo u bikiniju. Ni mama njoj nije ostala dužna, a njezin odgovor je postao popularan na internetu.

Lexi Sinclair iz Kansas Cityja uživala je sa svojim četveromjesečnim sinom na bazenu kad joj je prišla žena i počela govoriti o kršćanstvu.

‘Zatim je nastavila i rekla da bi se muškarci na bazenu osjećali puno ugodnije kad bih ja bila u jednodijelnom kupaćem kostimu jer bikini nije primjeren za majku, pogotovo onu koja se još oporavlja’, napisala je Sinclair.

Mlada majka joj se nasmiješila, poljubila svog sina i rekla da je ponosna na svoje tijelo, piše 9news.

‘U samo jednoj godini sam se udebljala 23 kilograma, a zatim izgubila 37 kilograma. U meni je narastao život i rodila sam prekrasno čudo. Moje tijelo je tom životu pružilo hranu. Tako da ne, moje tijelo nije najljepši prizor za nepoznate muškarce. Moje strije i obješeni trbuh nisu seksi. Međutim, oni su dokaz da sam napravila nešto nevjerojatno i divno. Iskreno, ne zanima me ni najmanje što drugi muškarci ili ukočena rospija poput vas misli. Ipak vam želim ugodan dan’, poručila je Lexi.

Njezina je objava podijeljena više od 25 tisuća puta, a za CNN je Sinclair još izjavila da je status napisala djelomice i zato što ‘mnogi znaju što znači sramiti se svoga tijela’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:58