Šteta, imali smo još toga za pokazati publici

ZAGREB - Maja Blagdan i Željko Tomac četvrti su par koji je morao napustiti HTV-ov show “Zvijezde pjevaju”. U subotnjoj emisiji Maja i poznati spiker Hrvatskog radija otpjevali su stari Massimov hit “Benzina”, i za svoju izvedbu od četveročlanog žirija dobili 34 boda, čime su po ocjenama podijelili pretposljednje mjesto s Milom Elegović i Jacquesom Houdekom.



Karmelina simpatičnost



Međutim, odlukom gledatelja natjecanje su nastavili Karmela Vukov-Colić i Đani Stipaničev, iako im je struka dodijelila samo 30 bodova za pjesmu “Bam, bam, ba, ba, lu bam” stari hit grupe Mi. Takav rasplet događaja dobro je predvidjela članica žirija Martina Tomčić, koja je ocijenila kako bi mogla presuditi Karmelina izuzetna simpatičnost, a ne njezine glasovne sposobnosti.



- Znali smo od početka da je publika ta koja presuđuje. Najvažnije je da smo otišli iz showa sa svojom dosad najboljom izvedbom, a mišljenja sam i kako je pet odrađenih emisija fenomenalan uspjeh, iskreno sam zadovoljan.



Nema nikakvog velikog žala zbog ispadanja, jedino će mi nedostajati naša druženja, jer sam upoznao sjajne ljude, a mislim da će neka od tih poznanstava prerasti u prava prijateljstva - zaključio je danas Željko Tomac, nakon što su se dojmovi malo sredili. I njegova pjevačka partnerica Maja Blagdan dijeli to mišljenje.



Maja: ‘To je samo show’




- Oboje smo stvarno sretni što smo dogurali tako daleko, a mislim da smo imali još toga za pokazati publici. No to je samo show, natjecanje, igra, u kojoj sam ponovno uživala, iako sam već jednu sezonu ‘Zvijezda’ odradila pa nisam više osjećala takvo uzbuđenje.



Bez obzira na to dala sam sve od sebe, a i veliki je gušt pjevati uz takav bend, raditi s velikim profesionacima i nastupati u tako prekrasnom studiju - rekla je Maja. Hoće li se odazvati ako je HTV-ovi producenti pozovu i u treću sezonu ‘Zvijezda’, nije znala reći.



- Još uvijek je prerano, a to ovisi i o mojim drugim obavezama i planovima - rekla je Maja, koja s Nenom Ninčevićem priprema svoj novi album, koji bi se na tržištu trebao naći krajem godine.




  Ivana Kindl i Nikša Kušelj



Tina Premec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 02:50