MOTIV JOŠ NEPOZNAT

VIDEO: 'MISLIO SAM DA SAM SVE VIDIO, ALI OVO JE PREVIŠE' Policija traži muškarca koji je čak tri sata lizao zvono na ulaznim vratima

 
 Screenshot / YouTube

Muškarca koji je iz još nepoznatog razloga proveo čak tri sata ližući zvono na ulazu jedne privatne kuće, traži policija nakon što su ga identificirali zahvaljujući nadzornim kamerama.

Roberto Daniel Arroyo (33) snimljen je u vrlo bizarnoj situaciji pred ulazom u kuću obitelji Dungan u Salinasu u Kaliforniji, u subotu ujutro. Jasna snimka prikazuje muškarca kako naslanja glavu na portafon pred ulaznim vratima i liže zvono iz nekoliko kutova.

I tako tri sata.

Stariji članovi obitelji Dungan u to vrijeme nisu bili kod kuće, no djeca su doma spavala. Ipak, neobičan uljez ih nije probudio. Nadzornu je kameru obitelj postavila mjesec dana ranije i ona ih je upozorila na kretanja oko pet sati ujutro. Kad su kasnije pregledali snimke, naišli su na prilično uznemirujuću scenu.

- Pomislila sam, pa što se to događa u prometu u pet ujutro da se kamera aktivirala - rekla je Sylvia Dungan. Bračni je par nazvao policiju koja je odmah identificirala uljeza zahvaljujući jasnoj snimci. Rekli su da se prvo pomokrio u vrtu, kao i u susjednim vrtovima.

- Mislio sam da sam sve vidio, ali ovo je previše - rekao je susjed Alfred Santos, a gđa Dungan je dodala:

- Nekako se nasmijete tome poslije jer teoretski nije ništa napravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:10