OBUJAM 50 CENTIMETARA

VIDEO Ova žena ima NAJTANJI STRUK na svijetu, a svaki dan jede tri velika obroka. I slatkiše

 YouTube

ZAGREB - Ioana Spangenberg (30) ima obujam struka koji je pomalo čudan, a za mnoge i nevjerojatan. Ova Rumunjka ima struk od svega 50 centimetara u obujmu, a visoka je 1.74 cm. Mnogi je već nazivaju 'pješčani sat' zbog njenog oblika tijela.

Ioana tvrdi da nikada nije bila na dijeti i da joj se struk počeo sužavati sa 13 godina kada je bila tinejdžerica. Tada joj je obujam bio manji od 40 centimetara.

Veliki kontrast Ioaninom struku je obujam kukova koji iznosi oko 90 centimetara.

- Nitko mi ne vjeruje, ali ja jedem najmanje tri obroka dnevno i redovno jedem grickalice i čokolade. Jednostavno imam mali trbuh i to je sve. Kao da imam prirodni želučani blokator u trbuhu. Jako sam patila zbog ovoga, ali sam se napokon prihvatila onakvom kakva jesam, ispričala je Ioana, a prenosi britanski tabloid Sun.

Ioana je objasnila da je u Rumunjskoj bolje za djevojke da su jače, jer to znači da dolaze iz bogate obitelji.

Prije pet godina Ioana je upoznala Njemca Jana i u roku od osam mjeseci su se vjenčali u Berlinu.

Jan je, kaže, jedini čovjek koji je prvo gledao na njenu unutarnju ljepotu i koji nije obratio pažnju na njezin uzak struk.

- Jan je fotografirao moj struk i objavio ih na internetu, a podrška ljudi je bila nevjerovatna. On mi je pomogao da se osjećam ugodno u svojoj koži, rekla je Ioana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:35