PAROVI OTIŠLI PREDALEKO?

VIDEO Svjetski mediji se zgražaju nad nasiljem u srpskom realityju: ‘Šuti, ja govorim za tebe!’

 Screenshot / YouTube

Svađa koja je završila i fizičkim obračunom u srpskom reality showu Parovi između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza završila je i u svjetskim medijima.

Britanski Daily Mail piše kako je svađa među partnerima izbila dok su sjedili za stolom, a Gastoz je eksplodirao i imao bijesni ispad nakon što se Zorica uplela u raspravu koju je vodio s drugim natjecateljem.

31-godišnji Marinković joj je prvo rukom začepio usta da ne viče i zavikao na nju da ušuti. Moglo se vidjeti i kako je on pokušava uhvatiti za nos da ne bi mogla disati. Potom ju je odvukao u WC i pritom je tukao po stražnjici.

Nakon toga ju je zgrabio za grlo, dva puta udario kraj vrata i urlao: ‘Ti si moja djevojka! Ja govorim za tebe! Umukni’, piše Daily Mail i dodaje da za to vrijeme ostali natjecatelji nisu ni prstom mrdnuli.

Nasilje koje je emitirano u realityju završilo je tek kad se Gastoz gunđajući vratio za stol.

Britanski medij navodi da je show sniman u vili u Beogradu, te da se u njemu natječu potpuni stranci koji se onda vjenčaju kako bi vidjeli hoće li njihova veza izdržati pod pritiscima.

Usput napominju da mnogi vjeruju da je sukob bio namješten i da je cijela svađa samo predstava za kamere ne bi li tako došli do pobjede.

Vijest o ovom incidentu osvanuo je i na još nekim svjetskim portalima, poput The Suna, i svi su ga opisali kao užasan, odvratan i nedopustiv. Podsjetimo, glavni urednik televizije Happy, na kojoj se ovaj show prikazuje, Milomir Marić, za Blic je rekao da ovo nije čin nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 15:34