NAGRADNA IGRA

Za samo jedan tjedan auto 110.000 kn vrijedan!

Počela je nova nagradna igra Jutarnjeg lista. Potrebno je skupiti osam kupona.Sretan dobitnik za samo tjedan dana odvest će se u novoj Hondi Jazz

ZAGREB - Treba vam novi automobil? Sanjate o spektakularnoj Hondi Jazz, a nemate novca!?! Ne očajavajte, Jutarnji list za svoje je najvjernije čitatelje organizirao nagradnu igru. Samo osam dana dovoljno je da osvojite nagradu i odvezete se u automobilu vrijednom 110 tisuća kuna.

Izvlačenje 23. studenoga

Stvar je jednostavna, počevši od četvrtka, 12. studenoga, dovoljno je kupit Jutarnji list i izrezivati kupone. Uz osam kupona koji će se objavljivati, u petak, 6. i četvrtak, 12. studenoga objavit će se i joker kuponi koji zamjenjuju bilo koji od propuštenih dnevnih kupona. Senzacionalan automobil krase mnoge odlike koje će olakšati vašu vožnju, a vaše putovanje učiniti sigurnijim. Automobil je zahvalan za gradsku vožnju, ali kako bi i put na dalje staze bio što ugodniji, novi, poboljšani Jazz ima i veći prtljažnik.

Kako bi stvari što bolje bile posložene prtljažnik je napravljen u dva nivoa.. Za sigurnost svakog putnika ovog automobila pobrinut će se osam zračnih jastuka, ABS kočnice i dobro prijanjanje na cesti.

Novi poboljšani Jazz

Nova Honda Jazz, automobil je u kojem može uživati cijela obitelj. Uz dosadašnje vrednote, novi Jazz uz zadržavanje atributa koji su krasili prijašnje modele, još više je poboljšan.

Njegova unutrašnjost je prostranija, oprema još bolja, veće je funkcionalnosti te ima snažnije i štedljivije benzinske motore. Osim toga, sjedala se mogu preslagivati na više načina pa je novi Jazz od malog obiteljskog monovolumena postao transporter.

Dakle, dragi čitatelji, kupite svoje primjerke Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:22