MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? Pogledajte koje su kompanije ovog tjedna u potrazi za zaposlenicima

 Arhiva

Tvrtka Weber Escal dio je grupacije Austrijske pošte i bavi se distribucijom poštanskih pošiljaka te promotivnih materijala. Zapošljavaju Regionalnog voditelja distribucije adresiranih i neadresiranih pošiljaka, a rok za prijavu na oglas je 20. veljače.

Želite li raditi kao Prodajni predstavnik, prijavite se na oglas tvrtke Gutta Hrvatska, koja je dio švicarske Gutta grupe, te obavlja djelatnost u području prodaje i distribucije građevinskih materijala. U ponudi je stalni radni odnos, a rok za prijavu je 26. veljače.

Hrvatska turistička zajednica ima raspisan natječaj za radno mjesto Senior developer – specijalist na koji se možete prijaviti do 28. veljače. Mjesto rada je Zagreb, a nude vam se stalni radni odnos te redovita i primjerena primanja.

Sedić društvo za proizvodnju i trgovinu u Bjelovaru zapošljava Voditelja računovodstva. Od kandidata se očekuje pet godina radnog iskustva. Rad je na određeno vrijeme, a rok za prijavu na oglas je 22. veljače.

Bottega iz Novigrada zapošljava Marketing Specialista. Traži se kandidat s dvije do tri godine radnog iskustva i odličnim poznavanjem engleskog jezika dok je poznavanje talijanskog jezika prednost. Ostale uvjete potražite u oglasu na koji se možete prijaviti do 22. veljače.

Tvrtka IN TECH iz Rijeke najveći je svjetski Open Sccess izdavač znanstvenih knjiga. Trenutno su u potrazi za kandidatom koji će obavljati posao Author Acquisitions Managera. Ugovor je na određeno vrijeme s mogućnošću promjene u stalni odnos, a rok za prijavu na natječaj je 26. veljače.

Koleda je tvrtka koja se bavi proizvodnjom tjestenine te je u potrazi za Radnikom u proizvodnji i pakiranju tjestenine. Poslodavac nudi svaku drugu nedjelju slobodnu te jedan drugi slobodan dan kod radnih nedjelja. Rad nedjeljom plaćen je 30 posto više, a povrh toga nudi vam se konkurentna plaća. Rok za prijavu na oglas je 18. veljače, stoga požurite s prijavom!

Deutsche Telekom Pan-Net s.r.o. zapošljava na poziciji ICT Application Engineer, a na oglas se možete prijaviti do 24. veljače. Dobrodošli su visoko motivirani kandidati, spremni na suradnju s kolegama, ali i na putovanja.

Röfix d.o.o. traži kandidata s pet godina radnog iskustva i za stalni radni odnos na poziciji System Engineer Active Directory / Exchange Environment. Pročitajte detalje natječaja na koji se možete prijaviti do 21. veljače.

Na oglas Direktor sektora financija i kontrolinga tvrtke Pevec možete se prijaviti do 20. veljače, a idealan kandidat ima pet godina radnog iskustva te visoku stručnu spremu. Nudi mu se visoka samostalnost u radu, mogućnost usavršavanja te prilika za obavljanje dinamičnog posla u ugodnoj atmosferi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:46