MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? Traže se brand manageri, voditelj pekarnice, voditelji projekata, a nove radnike traži i velika Atlantic Grupa

Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia

MojPosao izdvaja deset poslodavaca koji ovoga tjedna traže zaposlenike.

Atlantic Grupa zapošljava Junior controllera s godinu dana radnog iskustva. Rok za prijavu na oglas je 7. ožujak.

Imate li više od pet godina radnog iskustva, prijavite se na natječaj za Senior Project Managera tvrtke B2 Kapital. Rok za prijavu je 13. ožujak.

AMEC Rijekatekstil traži Brand Managera s minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Rok za prijavu na oglas je 6. ožujak.

Pisinium zapošljava Voditelja pekarnice u preradi mesa. Idealan kandidat ima tri do pet godina relevantnog radnog iskustva. Prijave traju do 8. ožujka.

CISS traži Trgovca/Prodavača s najmanje dvije godine radnog iskustva u radu s kupcima u maloprodaji. Oglas je aktivan do 4. ožujka.

Filip Informatika zapošljava Sistem inženjera IT sustava – pripravnika za rad na poslovima održavanja IT opreme. Rok za prijavu na oglas je 6. ožujak.

Imate li barem godinu dana radnog iskustva u analitici hrane, prijavite se na oglas za Tehnologa u laboratoriju tvrtke PIK Vrbovec. Prijave traju do 8. ožujka.

Briketstroj traži Tokara za rad u Valpovu. Traže se kandidati s minimalno godinu dana radnog iskustva. Rok za prijavu na oglas je 25. ožujak.

ABS Sisak traži kandidate za više radnih pozicija: Voditelj projekata, Koordinator općih poslova, Procesni tehnolog, Voditelj elektro održavanja te Voditelj strojnog održavanja. Rok za prijavu na oglase je 9. ožujak.

Više djelatnika traži i Crown Cool koji zapošljava na sljedećim radnim pozicijama: Serviser rashladnih uređaja – frigomehaničar, Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo – serviser KEG, Dispečer – administrator te Skladištar – viličarist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:03