MOJAPOSAO

TRAŽITE POSAO? Ovaj tjedan zapošljavaju IKEA, Samsung, In Tech, Nanobit...

 Arhiva

MojPosao predstavlja poslodavce na čije se oglase za posao možete prijaviti već danas!

Istarski dvori zapošljavaju kandidate na nekoliko radnih pozicija: Asistent u uredu, Kućni majstor, Domaćin/Domaćica, Spremač/Spremačica, Vrtlar, Pomoćni vrtlar te Radnik na održavanju bazena. Rok za prijavu na oglase je 22. ožujak, a mjesto rada je Sveti Lovreč i okolica.

Tvrtka Frigomotors ima oglas za radno mjesto Servisera rashladne klime i opreme. Posao se obavlja u Zagrebu i u pitanju je terenski rad. Poslodavac vam nudi stalni radni odnos, redovita primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja, servisno vozilo te mobitel. Rok za prijavu je 26. ožujak.

Nova rent a car jedna je od vodećih hrvatskih agencija za najam vozila, a u svrhu unapređenja poslovanja zapošljavaju Referente za iznajmljivanje vozila. Od kandidata se traži minimalno jedna godina radnog iskustva na sličnim poslovima te spremnost na rad u smjenama i vikendima. Rok za prijavu na oglas je 26. ožujak.

Veleučilište Velika Gorica traži osobe za popunjavanje radnih pozicija Predavač računarstva u području tehničkih znanosti i Predavač strojarstva u području tehničkih znanosti. Rok za prijavu na oglase je 21. ožujak, a mjesto rada je Velika Gorica.

Mozaik knjiga traži suradnike u prodajnom timu. Prijavite se na njihov oglas za Telefonskog savjetnika do 23. ožujka. Nudi vam se ugovor na puno radno vrijeme, fiksna plaća, naknada za prijevoz te dodatni bonusi na temelju realizirane prodaje, ali i mogućnost fleksibilnog radnog vremena.

Samsung zapošljava osobu s tri godine radnog iskustva na poziciji Accountant. Poslodavac nudi stalni radni odnos, mjesto rada je Zagreb, a na oglas se stignete prijaviti do 28. ožujka.

TTO Thermotechnik zapošljava Referenta prodaje. Idealan kandidat ima barem godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poznavanje njemačkog jezika je prednost, ali ne i uvjet. Rok za prijavu na oglas je 21. ožujak.

IKEA ima oglas za Zaposlenika u IKEA dostavnom centru. Prednost imaju kandidati s prethodnim iskustvom rada u logistici/skladištu te iskustvom rada u dostavnom centru. Ostale uvjete potražite u oglasu na koji se možete prijaviti do 28. ožujka.

IN TECH najveći je svjetski Open Access izdavač znanstvenih knjiga. Zapošljava Upravitelja operativnih procesa izdavanja knjiga, a mjesto rada je Rijeka. Nudi vam se ugovor na određeno vrijeme s mogućnošću promjene u stalni radni odnos. Rok za prijavu na oglas je 26. ožujak.

Nanobit zapošljava Senior Editora. Idealan kandidat ima više od pet godina relevantnog radnog iskustva te izvrsno poznaje engleski jezik. Poslodavac nudi rad u kreativnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme u ugodnoj atmosferi i mogućnost kontinuiranog učenja i usavršavanja. Rok za prijavu je 20. ožujak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:08