BURNA RASPRAVA

DANIJELA DVORNIK SE OBRUŠILA NA SPLITSKE TAKSISTE 'Ovo nije prvi put da sam okusila njihovu bahatost. Zato me sram ove odluke o tjeranju konkurencije'

 Tomislav Kristo/EPH

Danijela Dvornik je na društvenim mrežama prilično aktivna i sklona je dijeljenju savjeta i iskustava, posebno onih koji se tiču zdrave prehrane i vježbanja. No, njezina nova objava odskače od uobičajenih.

Supruga pokojne glazbene zvijezde Dine Dvornika podijelila je s prijateljima i fanovima svoje negativno iskustvo sa splitskim taksistima. Komentirajući vijest da je inspekcija cestovnog prometa zabranila daljnji rad taksi Cammea u Splitu, požalila se na svoje iskustvo s redovnom taksi službom.

U žurbi je jedne godine, natrpana torbama i psom, zvala taksi da je odveze do trajekta, no ta je avantura na kraju trajala sat vremena s cijenom koja je po njezinom mišljenju apsolutno pretjerana.

Prvo joj je trebalo deset minuta da dobije liniju, zatim je čekala pet minuta da se nađe taksist koji želi voziti i životinju, a onda ga je čekala 20 minuta da dođe.

‘Taksist se ukazao, rekao je da je imao jednu vožnju prije mene i da je strašna gužva. Tko zna, možda je jednostavno pokupio nekoga uz put računajući da će sve stići. Kad sam ja smjestila sa stvarima na zadnje sjedište, zamolio me da ‘beštiju držim na sebi da mu ne šporka auto’. Auto ne da nije bilo čisto, nego je zaudaralo na njegov znoj kojeg on uopće nije osjećao’, napisala je između ostalog.

Već prilično iznervirana cijelom situacijom, u kojoj više nije imala izbora, kad su na koncu stigli do trajekta, jedva na vrijeme, vožnja joj je naplaćena 80 kuna.

‘Nisam imala vremena s njim ulaziti u raspravu jer rampa od trajekta se skoro počela podizati. Tada sam se zaklela da više nikada neću koristiti njihove usluge. Jer nije ovo bio prvi put da sam okusila njihovu bahatost i bezobrazluk. … Zato me sram ove splitske odluke o tjeranju konkurencije’, ustvrdila je Danijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 14:00