OGLASILA SE

Nakon sve češćih glasina o razvodu, Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku

Od srpnja traju glasine o problemima u braku Marija i Žanamari Perčić koje je ona sada demantirala

Žanamari Perčić na modnoj reviji Infinity Runway u hotelu President

 Nikola Vilic/Cropix

O braku Žanamari Perčić i njezina supruga Marija priča se već neko vrijeme među njezinim fanovima, a krenule su i glasine da se razvode. Žanamari je konačno progovorila o toj temi za IN magazin dok je bila na reviji novog modnog projekta Infinity Runway.

„S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina pa onda to tek objave, nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih napisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih”, kazala je Žanamari.

image

Mario i Žanamari Perčić 2014. godine

Marko Todorov/Cropix

Podsjećamo, od ljeta traju glasine o bračnim problemima između Žanamari i Marija kada je ona u srpnju obrisala sve fotografije s njim na Instagramu. Glasine su dodatno potaknute kada je on na svom Instagramu objavio novu pjesmu svoje supruge „Krugovi”, a znakoviti tekst mnogima je privukao pažnju:

„Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar.”

Njegovu objavu je podijelila Žanamari.

„Hahaha, lijepo”, komentirala je.

image

Zanamari i Mario Percic

Screenshot/instagram/zanamari/

„Ja nisam mogla vjerovati kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam što reći – mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju, pa ću ja radije malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot svojevrstan su odgovor – dobar tim jednom, dobar tim zauvijek”, rekla je tada za IN magazin.

Poslovna suradnja spojila je Marija i Žanamari, a zajedno su od 2013. godine. Nakon tri tjedna veze su se zaručili, a vjenčali 2014. Godinu kasnije dobili su kćer Gabrijelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 12:32