ISPARIO

VIDEO: ŠPRAJC NESTAO IZ STUDIJA! U emisiju pozvao mađioničara, a ovaj na njemu izveo svoj najveći trik, no nije sve prošlo kako je planirao

 RTL screenshot

Nakon što je glumac i mađioničar Luka Vidović u četvrtak navečer, gostujući u RTL Direktu, voditelju Zoranu Šprajcu pokazao trik pomoću kojega je novčanicu od 20 pretvorio u 200 kuna, učinio je da iz studija nestane, ni manje ni više, nego sam voditelj.

Šprajc ga je pitao može li učiniti da nestane, primjerice, slon, na što mu je Luka predložio da nestane on.

- Dobro, ajde, rekao mu je Šprajc, a Luka mu je napomenuo da mora biti miran.

Zatim je triput pucnuo prstom i Šprajc je jednostavno 'ispario'. No, kada ga je htio 'vratiti', čarolija nije funkcionirala pa je Luka počeo gledati po studiju tražeći nestalog voditelja.

Na kraju mu nije preostalo druge nego sam odjaviti emisiju uz obećanje da će se Šprajc 'sigurno' vratiti u srijedu.

Video i iluziju, koja počinje pred kraj Lukinog gostovanja, možete pogledati OVDJE.

Vidović je, inače, u emisiji gostovao kako bi najavio sjajne trikove kojima će 10. prosinca razveseliti najmlađe i njihove roditelje u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu hit predstavom 'Magic show za cijelu obitelj'.

Spomenutom predstavom Luka slavi 16 godina rada s djecom.

'Tajna trikova je između klinaca i mene, tebi je ne mogu otkriti, takav je kodeks struke', našalio se mađioničar sa Šprajcom.

Zagreb, 260112.

Arena centar, Laniste 32.

Velikom proslavom obiljezeno je otvaranje Skybowlinga, najmodernije kuglane u ovom dijelu Europe. Otvorenje je zapocelo prvim kuglanjem u izvedbi Zlatka Matese, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, a samom dogadjaju nazocile su mnoge poznate osobe.

Na slici: Luka Vidovic.

Foto: Goran Mehkek / Cropix
Goran Mehkek / Cropix / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:08