BORBA KEITHA URBANA

BIVŠI DILER OTKRIO DETALJE OVISNOSTI MUŽA SLAVNE GLUMICE 'Rekao bi mi da se ide otuširati, a onda ga čujem kako u kupaonici pali upaljač i puši crack'

 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Slavni glazbenik i suprug još slavnije glumice Nicole Kidman, Keith Urban, pušio je crack u kupaonici svog dilera, piše Daily Mail.

Od 1994. do 2001. godine diler David Dobson drogom je opskrbljivao pjevača, a u intervjuu za Woman’s Day je otkrio da je Keith bio toliko navučen da se ponašao potpuno nenormalno. ‘Rekao bi mi da se ide otuširati, a onda ga čujem kako u kupaonici pali upaljač i puši crack. Znao sam se jako naljutiti i urlati na njega da ne radi to u mojoj kući’, rekao je Dobson.

Smatra da se Keith još uvijek jedva drži podalje od droge, a ono što ga je spasilo je upravo brak s Nicole Kidman. ‘Ona radi nešto da ga zadrži u stvarnosti. Samo ne znam koliko će to trajati’, rekao je.

No, i Kidman je iskusila borbu s Keithovim demonima. Samo nekoliko mjeseci nakon bajkovitog vjenčanja prije deset godina, Keith se javio na liječenje jer je posrnuo nakon apstinencije.

O tome je progovorila i sama glumica koja je rekla da je na kraju sve na Keithu, želi li spasiti samoga sebe. ‘U nekom trenutku jednostavno morate reći ‘Volim te i bit ću ovdje kad odlučiš raditi na problemu.’ Ako ne želi, onda više nemamo što razgovarati’, rekla je 49-godišnja glumica za magazin People.

Actress Nicole Kidman and musician Keith Urban arrive at the 51st Academy of Country Music Awards in Las Vegas, Nevada April 3, 2016.  REUTERS/Steve Marcus - RTSDEPR
Steve Marcus / REUTERS
Nicole Kidman i Keith Urban

Urban je o problemima s drogom u lipnju razgovarao s novinarima magazina Rolling Stonea kojima je ispričao da je prvo pušio kokain, i to kad mu je cimer ponudio devedesetih godina: ‘Jedan dan mi je ponudio golemu lulu. Nikad nisam probao, ali mi je izgledala zamamno pa sam odlučio isprobati. U početku mi nije bilo dobro, ali to je bio samo početak.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:31