PRIJE EUROSONGA

Konstrakti prije natjecanja javili da joj muž nije dobro, odmah reagiralo rukovodstvo RTS-a: ‘Plakala sam tad‘

Sada se ponovno vratila na Pesmu za Evroviziju, a ovog je puta publici predstavila pjesmu ‘Novo, bolje‘

Konstrakta

 Boris Kovacev/Cropix

"Nisam neka pjevačica i toga sam svjesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude vjerodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno što radim. Na Euroviziji se pojavljuju ozbiljni glazbenici, koji imaju izrazit vokalni talent, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne uspoređujem s drugima, neugodno mi je", iskreno je jednom prilikom izjavila Konstrakta, kojoj se život promijenio nakon pobjede na ‘srpskoj Dori‘ i odličnom plasmanu na Eurosongu 2022. godine s pjesmom ‘In Corpore Sano‘. Sada se ponovno vratila na Pesmu za Evroviziju, a ovog je puta publici predstavila pjesmu ‘Novo, bolje‘.

"Ljudi su me doživjeli previše ozbiljno, kao da sve znam. Ja sebe ne vidim tako. Kućni sam miš, obiteljska žena i to je to. Nije mi poremetilo privatnost, tu ne može nitko prodrijeti, osim kada ja to ne dopustim. Promijenila se dinamika života", rekla je pjevačica, prenosi Blic, i nastavlja: "Prije Eurovizije sam dosta vremena provodila u kući i nisam ni radila, nego sam bila posvećena djeci, i pisala sam pjesme. Imala sam tu privilegiju da mogu zapeti i da me nema kada hoću. Onda sam ušla u biznis i to zahtijeva neki cijelodnevni angažman. Postala sam zaposlena žena, a obitelj stoji. Bilo se potrebno kod kuće reorganizirati jer mene nije bilo doma i nisam mogla raditi sve oko djece."

Kada je stigla u Italiju, Konstrakti su javili da joj muž nije dobro, te se ona vratila u Srbiju.

"Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu obiteljsku situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao. Ušli smo na ‘Pesmu za Evroviziju‘ s namjerom da se pjesma čuje, a onda smo pobijedili" - priča pjevačica, kojoj je rukovodstvo RTS-a odmah prišlo da je priupita je li sve u redu kad su je vidjeli uplakanu.

"Sjećam se da smo sjedili u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: ‘Što nije u redu?‘. To je trenutak kada sam shvatila da sam morala otići od kuće gdje sam jako potrebna i odraditi posao koji mi je dan. Znala sam da će biti teško, ali uspjeli smo nekako isplivati iz svega toga. Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može - ističe Konstrakta i dodaje da je sumnja nikada ne napušta pa tako često sumnja u sebe i u sve što radi. No, važno joj je da je obitelj uz nju i da zajedno mogu riješiti sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:18