KAKO DALJE?

KRIZA U BIEBEROVU ŽIVOTU Situacija je toliko eskalirala da je izbrisao profil na Instagramu

 Instagram

Justin Bieber je tijekom vikenda optužio bivšu djevojku Selenu Gomez da ga je iskoristila samo kako bi se uz njegovu pomoć proslavila. No, oni bliski paru tvrde da to nije slučaj.

- Oboje su mladi i rade pogreške, no Seleni nikad nije bio cilj iskoristiti Biebera. On je njihovu vezu stavio u fokus javnosti više nego što je to ona ikad učinila - tvrdi izvor.

Pored toga svega, otkako su prvi put prekinuli vezu 2012. godine, Justin je s vremena na vrijeme znao objaviti njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

- Kad god je njoj u životu dobro išlo, Justin je objavio neku njihovu fotografiju kako bi je opet podsjetio na sebe - objasnio je izvor. No, čini se da je njihovom koliko-toliko dobrom odnosu ipak došao kraj.

Naime, obožavatelji nisu oduševljeni njegovom novom djevojkom Sofijom Richie pa su i njega i nju vrijeđali na Instagramu. Glazbenik im je u subotu poručio da će profil staviti na opciju 'privatno' ako to ne prestanu činiti. Na to mu se obratila čak i Selena koja mu je poručila da prestane objavljivati fotografije s novom djevojkom ako mu negativni komentari toliko smetaju.

- Nemoj biti ljut na svoje obožavatelje. Oni te vole i podupiru kao nitko drugi - napisala mu je Selena. Justin joj nije ostao dužan.

- Tužno je to kako me ljudi koriste da bi privukli pažnju na sebe - samo joj je kratko napisao.

No, cijela ta drama s njegovom novom i bivšom djevojkom te nezadovoljnim obožavateljima ga je očito toliko pogodila da je odlučio izbrisati svoj profil na Instagramu. Prije toga ju je optužio da ga je varala sa Zaynom Malikom što je dodatno potaknulo raspravu njihovih obožavatelja.

Screenshot

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:41