DR. SMRT

MRAČNE TAJNE KRALJA POPA 'Mog je sina gledao zaljubljeno, a htio je oženiti Emmu Watson!'

 Getty Images

Bivši liječnik Michaela Jacksona, Conrad Murray (63), otkrio je za Daily Mail Australia kako je 'kralj popa' bio opsjednut njegovim sinom i kako je njegovu fotografiju držao u spavaćoj sobi i gledao ju svaki dan.

Obeščašćeni kardiolog koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubojstva iz nehaja slavnog pjevača, kazao je kako Jacksonu nije bilo dozvoljeno provoditi vrijeme nasamo s njegovim djetetom.

Bivši liječnik kazao je kako je proučavao Michaelovo ponašanje nakon što se na njegovu zamolbu preselio vrata do sa svojom partnericom Nicole Alverez i djecom.

- Htio sam se uvjeriti da je siguran jer sam i sam imao malog sina, Chea. Kad ga je Michael upoznao, jako mu se svidio. Držao je njegovu sliku u sobi, a onda ju premjestio na veliki klavir gdje ju je gledao svaki dan. Provlačio bi prste kroz njegovu kosu i govorio kako je lijep - prisjetio se Conrad Murray i kazao kako Nicole nikad nije dopuštala Jacksonu da ostane nasamo sa malenim Che.

Kazao je i kako ga uznemirujuća kolekcija pornografije (na nekim su snimkama bili i mladi dječaci) pronađena na Michaelovom imanju nije iznenadila.

- Njegova soba bila je prepuna lutki i fotografija djece koje su mu dali njegovi obožavatelji. Znam da je sakupljao lutke, no koliko znam nije ništa nastrano radio s njima - komentirao je doktor.

U intervjuu koji je dao u isto vrijeme kad je izdao knjigu 'This is It!', dvije godine nakon što je pušten iz zatvora, Murray je otkrio nikad ispričanu priču o Kralju popa i šokantne detalje o njegovoj opsjednutosti s djecom.

Murray je progovorio i o tome kako je Jackson bio opsjednut idejom da se oženi svojim kumčetom Harriet te da se u nju zaljubio kad je imala samo pet godina.

Bivši liječnik, koji je upoznao Michaela 2006. godine, kazao je kako je slavni pjevač želio da ide s njim u posjet prijatelju Marku u Velikoj Britaniji kako bi s njim razgovarao o potencijalnom braku kada je djevojčica imala 11 godina.

- Zaljubio se u nju kad je imala pet i godinama je gledao kako se razvija - kazao je Murray i dodao kako je glumica Emma Watson koja se proslavila ulogom Hermione u Harryju Potteru bila njegov idući izbor, u slučaju da brak s Harriet propadne.

U intervjuu za Daily Mail Australia, Murray, koji je Michaelu Jacksonu služio pune tri godine, inzistirao je da nije kriv za smrt slavnog pjevača 2009. i kako je pogrešno osuđen. Umjesto lijekova kojima se Jackson predozirao, Murray za Jacksonovu smrt krivi bolničke liječnike od kojih su neki posvjedočili na suđenju da je 'kralju popa' otkazalo srce i kako je bio klinički mrtav kad su ga pronašli.

- Bio je živ kad je stigao u bolnicu - tvrdi Murray.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:36