U LOŠIM ODNOSIMA

Sin Angeline i Brada nazvao oca ‘svjetskim šup*om‘: ‘Četvero najmlađe djece trese se od straha zbog tebe‘

Pax je na osebujan način čestitao Dan očeva 2020. Bradu Pittu na svom privatnom Instagram profilu

Pax je 2020. objavio Instagram priču o Bradu Pittu

 Profimedia/

Sin Brada Pitta, Pax, nazvao je svog oca „svjetskim š*pkom” zbog kojeg se glumčevih četvero najmlađe djece „trese od straha”.

„Sretan Dan očeva, ovom š*pku svjetskog ranga”, sarkastično je napisao Pax na Instagramu za Dan očeva 2020.

„Vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prijezir. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero najmlađe djece koja dršću u strahu kad su u tvojoj prisutnosti. Nikad nećeš razumjeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer to ne možeš shvatiti. Napravio si život mojih najbližih paklom. Možeš reći svijetu i sebi što želiš, ali istina će doći na vidjelo", poručio je Pax.

„Sretan Dan očeva, ti j*beno odurno ljudsko biće!” zaključio je objavu, koju je popratio fotografijom na kojoj Brad dobiva Oscara za najboljeg sporednog glumca za film „Once Upon a Time...”

Angelina Jolie posvojila je Paxa iz sirotišta Ho Chi Minh City u Vijetnamu 2007. Imao je tri godine i bio je tamo ostavljen kao novorođenče kad ga je napustila njegova biološka majka, ovisnica o heroinu. Brad ga je službeno posvojio godinu nakon.

Kad su se Pitt (59) i Jolie (48) rastali 2016. godine, samo dvije godine nakon privatne ceremonije vjenčanja u Francuskoj, djeca su ostala s majkom.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia/Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia

Iz navedene objave, jasno je da odnos Paxa i Pitta nije dobar, a tu objavu je Pax objavio u odjeljku Instagram priča kada je imao 16 godina i račun mu je bio privatan. Izvor je potvrdio za Daily Mail kako je račun s tom Instagram pričom Paxov.

„To je račun koji koristi za prijatelje, uglavnom iz škole. Nikada ne govori puno o svojim roditeljima, drži se sebe, tako da to nije bilo neobično", rekao je izvor.

Pax je treće dijete, nakon brata Maddoxa i sestre Zahare, koje je Jolie posvojila, ali Pax je godinu stariji od Zahare. Četvero najmlađe djece na koje se referira da je prema njima Pitt bio grozan su Zahara (18) i troje biološke djece para, Shiloh (17) te blizanci Knox i Vivienne (15).

image

Pax Thien Jolie-Pitt s ponosnom majkom

/Faye`s Vision/cover Images/instarimages.com/instar Images/profimedia

Jolie i Pitt upoznali su se na setu „Mr. and Mrs. Smith” 2005. godine dok je on još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston. Inzistirali su da nije bilo prevare, ali kad je izašla fotografija „Smithovih” s plaže u Keniji s Maddoxom, Aniston je zatražila razvod.

Njihova romantična bajka raspala se 2016. godine otkako je par, poznat kao „Brangelina”, u stalnim bitkama. Razvod je finaliziran 2019. iako je Jolie inicijalno imala puno skrbništvo nad djecom, ali 2021. postignut je dogovor da Pitt ima pravo na druženje s njima 50% vremena.

Ubrzo nakon toga, skrbništvo je vraćeno samo Jolie, a Pittu su dopušteni samo posjeti. Pitt je bio pod istragom FBI-a i Odjela za djecu i obitelj Los Angelesa zbog optužbi za zlostavljanje djece nakon navodne svađe s Maddoxom u privatnom zrakoplovu pet dana prije nego što je Jolie podnijela zahtjev za razvod. Priča se da se Maddox zauzeo za Jolie tijekom svađe između njegovih roditelja.

„Došlo je do svađe između njega i Angeline. Došlo je do svađe roditelj-dijete koja nije riješena na pravi način i eskalirala je više nego što je trebala”, rekao je izvor za People i dodao kako je tad Pitt bio pijan.

image

Jolie i Pitt 2015. godine

Exclusivepix Media/Exclusivepix/Profimedia/

Jolie je tad rekla policiji da se Pitt ponašao „kao čudovište” na letu.

Pitt je kasnije oslobođen svih optužbi, od tad je prestao piti i pušiti kanabis, a fotografiran je kako prisustvuje sastancima anonimnih alkoholičara u rujnu 2016. Iako ni Pitt ni Jolie nikada nisu javno govorili o incidentu, jednom je Jolie za Vogue 2021. ispričala da je ostavila Pitta za „dobrobit” svoje obitelji.

„Bila je to ispravna odluka. Fokusiram se na njihovo izlječenje. Neki su iskoristili moju šutnju i djeca vide laži o sebi u medijima, ali podsjećam ih da znaju svoju istinu.”

Par je i dalje u bitci za 350 milijuna dolara vrijednu vinariju u Francuskoj Chateau Miraval. Jolie je svoju polovicu prodala podružnici Stoli Group nakon incidenta u avionu jer, kako su rekli njezini odvjetnici, bilo joj je „neugodno” biti uključenoj u prodaju alkohola.

Pax je i dalje blizak sa svojom majkom i viđen je s njom u New Yorku gdje je boravila dok je kreirala svoju novu liniju Atelier Jolie. Sada je završio srednju školu i odlučio je preskočiti ceremoniju dodjele diploma kako bi izbjegao paparazze.

Ranije ove godine, objavljeno je da je postao umjetnik – stvarajući radove pod pseudonimom ‘Embtto‘ – ali se priča pokazala lažnom, pisao je Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:09