KIM RAZMIŠLJA O DALJNJOJ KARIJERI

STANJE KANYEA WESTA OZBILJNIJE JE NEGO ŠTO SE MISLILO Kardashiani zbog obiteljskih tragedija uzimaju pauzu od snimanja reality showa

 Getty Images / Getty Images

Nakon što je prošli tjedan hospitaliziran zbog iscrpljenosti i neispavanosti, Kanye West je pod konstantnim nadzorom liječnika. Iako se pretpostavljalo da će reper bolnicu ubrzo napustiti, do toga neće doći tako skoro.

- Ima velike uspone i padove, ali čini se da je njegovo stanje puno ozbiljnije nego što se činilo na prvi pogled. Paranoičan je pa su zaštitari cijelo vrijeme u njegovoj blizini. Napredak ide sporo - govori izvor.

Njegova supruga Kim Kardashian jako je zabrinuta zbog njegovog stanja.

- Iako mu liječnici još nisu odredili točnu dijagnozu, Kim konstantno spominje riječ paranoja jer Kanye stalno ponavlja da ga svi žele ubiti. Jedina osoba kojoj vjeruje je Kim - otkrio je izvor.

Dodao je da je reality zvijezda s njim po cijele dane. Pored svega što im se izdogađalo u zadnje vrijeme, obitelj je odlučila napraviti pauzu kad je u pitanju snimanje reality showa 'Keeping Up With The Kardashian'.

Kamere u dom njihovih obitelji nisu ušle još od 3. listopada nakon što je Kim opljačkana, a snimati se sigurno neće do kraja godine, a vjerojatno i duže.

Kim je poslije svega odlučila dobro razmisliti o svojim daljnjim postupcima i karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:28