JESSIE LAWRENCE FERGUSON

UMRO JE PRLJAVI POLICAJAC IZ FILMA 'ŽESTOKI MOMCI' Američkog glumca (76) pronašao je sin kraj kreveta, policija proglasila prirodnu smrt

 
Jessie Lawrence Ferguson u 'Žestokim momcima'
 Screenshot / YouTube

Američki glumac Jessie Lawrence Ferguson umro je u 77. godini, objavili su američki mediji.

Fergusona većina publike pamti po ulozi prljavog murjaka u filmu ‘Žestoki momci’ (‘The Boyz N Da Hood’) iz 1991. gdje je glumio uz zvijezde Laurencea Fishburnea, Cubu Goodinga Jr-a i Reginu King.

Umro je u petak navečer, a tijelo mu je pronađeno u kući u Palmdaleu u Kaliforniji, rekao je ožalošćeni sin, prenosi Metro.

Jace Ferguson je za TMZ ispričao da je beživotno očevo tijelo pronašao kraj kreveta dok je televizija još bila upaljena. Policija je navela prirodan uzrok smrti te nema sumnji u kazneno djelo, iako je Jace rekao da je Jessie bio dobrog zdravlja:

- Bio je snažan, predivan, inteligentan crni muškarac. Za mene, ali i za sve ljude htio je samo najbolje - rekao je Jace.

Prvu veću ulogu Ferguson je dobio u filmu ‘Starsky i Hutch’ iz 1979., a od zapaženijih uloga treba spomenuti filmove ‘The Presidio’ sa Seanom Conneryjem i ‘Princ tame’ Johna Carpentera.

Vijest o smrti Fergusona objavljena je samo nekoliko dana nakon što se doznalo da je redatelj ‘Žestokih momaka’ John Singleton završio u bolnici nakon teškog moždanog udara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:35