INTERNET SENZACIJA

Vlasnica najvećih usana na svijetu ne planira stati: Odbijaju je dodatno operirati, a ona želi samo jedno - ljubav

Ubrizgala je filere u nos kako bi izjednačila lice, a htjela se i pomladiti te spriječiti bore na tom području lica

Usne Andree Ivanove

 Screenshot/instagram/

Bugarska internet senzacija, 26-godišnja Andrea Ivanova, ne prestaje puniti novinske stupce i naslovnice portala zahvaljujući svom unikatnom izgledu. Prije nekoliko godina odlučila je drastično promijeniti svoj izgled, a sada se smatra vlasnicom "najvećih usana na svijetu", a samo na filere u jagodicama potrošila je desetke tisuća eura.

Usprkos doktorima koji ne žele više raditi na njenom licu, čini se kako Andrea ne planira stati s estetskim zahvatima, a nedavno se podvrgla još jednom. Ubrizgala je filere u nos kako bi izjednačila lice, a htjela je i pomladiti i spriječiti bore na tom području lica.

Podsjećamo, prvi put je dospjela na naslovnice kada je u jednom danu napravila šest zahvata, a u međuvremenu je otkrila da su je liječnici upozorili da bi dodatni fileri mogli biti "opasni po život", piše Daily Mail.

- Budući da imam veliku količinu filera u usnama, kao i u jagodicama, tekućina mi se nakuplja s obje strane lica i uzrokuje bore. Takva osjetljiva područja moraju se redovito hidratizirati i osvježavati kako bi mi usne bile svježe i mlade - objasnila je.

Naime, samo filere za usne platila je oko 25 tisuća eura, a rezultatima je, kako tvrdi, izuzetno zadovoljna. Dok se njezin kirurg boji za njeno zdravlje, Andrea je odlučna nastaviti s operacijama, a želi i doraditi područje nosa. Doduše, svjesna je kako stvari mogu poći po krivu.

- Ovo područje je dosta opasno za injekcije jer se tu nalaze sinusi i mnogo krvnih žila. Ako budu blokirani, situacija može biti opasna po život. Iako opasno, po mom mišljenju, potrebno je očuvati ovo mladoliko lice - rekla je u videu pokazujući na svoj nos.

- Moj liječnik je zabrinut zbog nekroze tkiva na mojim usnama, ali sve dok sam oprezna i ne zaboravljam se hidratizirati, trebala bih biti dobro. Teško se smiješiti i moram piti puno vode jer se hijaluronska kiselina ponaša poput spužve. Ne mogu snažno trljati lice rukama kada ga perem, niti raditi bilo kakve nagle pokrete na novoubrizganim područjima. No, nazolabijalne bore ću ponovno ubrizgati jer želim da mi usne i obrazi budu puniji - objasnila je i izrazila želju za nastavkom s tretmanima lica unatoč upozorenjima medicinskog osoblja.

- Uvjereni su da pretjerujem, ali ja sam apsolutno nepokolebljiva i s tim ću zahvatima nastaviti - rekla je.

Inače, prošle je godine priznala da se "bori" s pronalaskom ljubavi, unatoč tome što joj muškarci na internetu posvećuju mnogo pažnje. Iako je nestrpljiva te se želi "ludo i istinski zaljubiti" što prije, kaže da će joj odgovarati samo netko tko prihvaća njezin izgled u potpunosti.

- Ako sam u vezi s nekim, a on mi kaže da mu je neugodno dok sa mnom hoda ulicom ili javnim mjestima, tada ćemo prekinuti - izjasnila se Andrea.

- Osjećat ću se loše i uvrijeđeno, pa ću onda morati potražiti novog partnera kojeg moj izgled neće smetati - rekla je i objasnila kako bi se voljela ludo i istinski zaljubiti te upoznati pravog partnera za sebe, jer tvrdi da je ljubav "nešto najljepše i najznačajnije na ovom svijetu".

Što se tiče komentara na društvenim mrežama, ova 26-godišnja Bugarka dobiva brojne komplimente muškaraca, no ima i onih koji ne smatraju njen izgled privlačnim.

- Jadna djevojka - stoji u komentarima ispod njene posljednje objave.

- Ova cura treba otići psihologu, bolesna je - napisala je još jedna komentatorica, dok je jedan muškarac ipak napisao da sve što želi je "jedan poljubac".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 15:25