CROPIX Cropix
POMIJEŠANE EMOCIJE

Tomić: ‘Gledamo li samo igru, pobjedu nismo zaslužili‘; Rosas: ‘Odigrali smo sjajno, nismo imali sreće‘

Šibenik je odigrao sjajan susret, u nekim trenucima bio bolja momčad, no Rijeka je uzela tri boda
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2021. 23:40

Nogometaši Rijeke preokretom su došli do pobjede pred svojim navijačima, u posljednjoj utakmici 6. kola HT Prve lige svladavši Šibenik s 2:1.

Gostujuća momčad povela je u 47. minuti pogotkom Ivana Delića. Izjednačujući gol u 64. minuti postigao je Josip Drmić preciznim udarcem s bijele točke. Pobjedu Riječanima donio je Denis Bušnja golom u 78. minuti.

Ne čudi stoga da su kod španjolskog trenera na klupi Šibenika bile pomiješane emocije:

"Odigrali smo izvrstan, sjajan susret, međutim nismo imali dovoljno sreće da uzmemo bodove protiv iznimno dobre momčadi. Igrali smo odlično u oba smjera i zadovoljan sam onime što su moji igrači pokazali na travnjaku. Vjerujem da su i navijači zadovoljni, a sada samo moramo ovako i nastaviti", poručio je Mario Rosas.

Utakmicu je komentirao i Goran Tomić:

"Dobili smo ono što smo i htjeli - rotirali smo i pobijedili. Međutim, gledamo li samu igru, bodove nismo zaslužili. No, dojam nije najvažniji. Važno je da, dok igramo Europu, uzimamo bodove. Ova je momčad danas prvi put igrala zajedno. Zajedno nisu zaigrali niti na treningu. Sada se pak okrećemo PAOK-u koji je favorit i u uzvratu, iako - favoriti ne pobjeđuju uvijek", znakovito je zaključio trener Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
06. svibanj 2024 23:22