POSVETA SUPRUGU

Emotivna Nataša Janjić: ‘Pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, ostajemo nas dvoje‘

Splitska glumica slavi drugu godišnjicu braka s ortopedom Nenadom Medančićem: ‘Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti...‘
Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić
 INSTAGRAM

Naša kazališna i filmska glumica Nataša Janjić prije dvije godine udala se za ortopeda Nenada Medančića, s kojim je dobila dvoje djece - jednoipolgodišnjeg sina Tonija i petomjesečnu kćer Kaju, a u ponedjeljak je na Instagramu dirljivom objavom obilježila godišnjicu njihove ljubavi i bračnog života.

- U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi! - napisala je Nataša na društvenoj mreži.

Lijepa Splićanka trenutačno je na porodiljnom dopustu, a u hit predstavi "Ritina škola" zamijenila ju je kolegica Vanda Winter.

Ova turbulentna godina bila je puna izazova za Natašu - osim trudnoće i porođaja u jeku pandemije koronavirusa, glumičin stan teško je stradao u ožujku u razornom zagrebačkom potresu, zbog čega je s obitelji dva mjeseca morala privremeno živjeti u Istri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 09:54