IMALA 17 GODINA

Nataša Janjić prvo snimanje ikad odradila s legendarnim rokerima: ‘Klinka u spotu velikog benda!‘

Bio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast, kaže glumica o suradnji s Parnim valjkom kojima je gostovala u videu za ‘Zastave‘
Nataša Janjić Medančić
 Screenshot

Dok je bila gimnazijalka, Nataša Janjić Medančić u rodnom Splitu glumila je u amaterskim predstavama u Gradskom kazalištu mladih. Veliki preokret u njezinu životu i svojevrsni proboj u hrvatski javni prostor doživjela je u tinejdžerskim danima, a tog iskustva zvijezda filmova "Ti mene nosiš" i "Comic Sans" sad se s nostalgijom prisjetila na društvenoj mreži.

image
INSTAGRAM

- Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu... Bila sam maturantica i imala sam 17 godina kad su me pozvali da glumim u spotu Parnog valjka za pjesmu 'Zastave'. Bio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast.

Klinka u spotu velikog benda. Bavila sam se amaterski glumom u Gradskom kazalištu mladih i ovo je bilo moje prvo snimanje ikad - prisjetila se Nataša na Instagramu.

Splićanka je 2004. godine diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti, a danas je jedna od najtraženijih glumica u Hrvatskoj, ali i regiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:44