RTL-OVI ADUTI U SAMOJ ZAVRŠNICI

U finalnom krugu su emisija Zorana Šprajca i Špičekov kulinarski show

Budući da je “Tri, dva jedan - kuhaj!” jedan od gledanijih i publici dražih formata, ulazak u finale Zlatnog Studija nekako sam očekivala. A šanse za pobjedu uz “Život na vagi” koji je trenutno najpopularniji show?

Teško - odgovara nam Sanda Mondecar, producentica kulinarskog showa čija šesta sezona je prikazana proljetos na RTL-ovu programu.

Bila je to najduža sezona do sada, što je bio tek jedan od noviteta s kojom je RTL-ova ekipa odlučila osvježiti ovu emisiju.

Tako je u potrazi za najboljim kuharsko-amaterskim parom Hrvatske sudjelovao najveći broj natjecatelja, a uvedena su i nova pravila igre i zadaci, koji su u svakoj epizodi dovodili natjecatelje do ruba ispadanja iz showa.

Konkretno, umjesto dosadašnjih 10, natjecalo se 20 parova iz različitih mjesta diljem Hrvatske, a kroz pet selekcijskih tjedana, žiri je odabrao najboljih deset parova. I žiri nikad nije bio veći. Tako se u “Tri, dva jedan - kuhaj!” vratio Ivan Pažanin, koji je savjetovao, pomagao, ali i kritizirao te te ocjenjivao natjecatelje zajedno s Matejom Domitrović Sabo, Matom Jankovićem i Tomislavom Špičekom.

- Bila je to sezona koju ću prije svega pamtiti po veselju među žirijem. Naime, stvarno smo se odlično zabavljali i bilo je raznih trenutaka kao i situacija kad se od smijeha nije moglo snimati.

Pobjednice Andrea i Barbara pravi su primjer kako od gotovo ničega doći do uspjeha i sve to zahvaljujući činjenici da su pozorno slušale i primjenjivale sve savjete. I same su bile svjesne da u startu nisu bile nikakve favoritkinje, ali su pokazale impresivan napredak. Svakako mislim da su sezonu obilježili natjecatelj Vjeko i njegova majka Davorka s kojima smo umirali od smijeha. Kako mi, tako i gledatelji - odgovara Pažanin.

Tako je u šestoj sezoni pobjeda i nagrada od 100 tisuća kuna te kuhinja vrijedna dodatnih 30 tisuća kuna pripala Splićankama Barbari Kulišić i Andreji Pavlović.

- Uglavnom sezone se pamte po ljudima, to jest žiriju i kandidatima. Naš je žiri, uz voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu, jedan od onih koji vam se lako uvuče pod kožu - odgovara Mondecar. Inače i ova, 6. sezona ostat će zapamćena po trudnoći pa je tako nakon Željke Klemenčić prije nje, u visokoj trudnoći show odradila i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:18