'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

'ZLOBNI SU I AROGANTNI, OTTO BI BIO U STANJU I NEKOGA PLJUNUTI!' Gledatelji zgroženi ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije

 
 Promo / RTL

'Ko bi gori, sad je doli', mudra je narodna koja itekako drži vodu i u kontekstu gledanog showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj!', u kojemu se dogodio veliki preokret.

Riječki ljubavni i kulinarski par, Nikolina i Otto, koji su u samom startu osvojili sve moguće simpatije publike svojim kulinarskim sposobnostima, a Otto i zanimljivim izgledom, te čiju je kulinarsku inovativnost žiri nagrađivao najvišim ocjenama, u zadnjih tjedan dana strmoglavo je pao u očima svih, piše Slobodna Dalmacija.

Loša energija koja je obavila njihovo nekad sjajno kuhanje njihova je jela dovela do niskih ocjena, a pretjerano samouvjereni par u toj je situaciji počeo nemilo pucati.

I dok smo nekoliko prvih Ottovih agresivnijih verbalnih izleta pred kamerama još pripisivali stresu i iscrpljenosti koje je lako shvatiti, sinoćnjom reakcijom tetovirani se Riječanin totalno zakopao.

Otto je, naime, demonstrativno bacio ostatak tanjura u smeće.

'Otto, čemu takav nastup? Nije bitno jesi li zadovoljan komentarima žirija ili ne. Već sam jednom rekao i zamolio da se hrana ne baca. Ovo je sad zadnji put, i tebi i svima drugima! Znam da ste nervozni, ali prema namirnicama se morate odnositi s poštovanjem', obrecnuo se Tomislav Špiček na njega.

Promo / RTL
Nikolina i Otto

Gledatelji, ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, smatraju da je opomena nedovoljna.

'Šta se Ottovog divljanja tiče, neka se produkcija izvoli zabaviti problemom, jer nije to samo za ukor, kao ne ne to više raditi. Bili su mi favoriti od početka. Bili', podvukla je na Facebook stranici showa razočarana gledateljica.

'Mislim da bi idući put zbog loših ocjena bio u stanju i nekog popljuvati ili bi Nikolina mogla zaskočiti nekog iz žirija... Kao Gremmlin! Užasno ponašanje... baca demonstrativno jelo u smeće... Eto sam se ocjenio', dodao je gledatelj.

'Treba im uzeti imunitet, baš su bahati i arogantni', nastavila se paljba, piše Slobodna.

'Ostala sam bez teksta od njegove nekulture i bezorazluka, užas', 'Dok su dobivali super ocjene i komentare, bili su tihi i fini, a sad kad nisu na vrhu ljestvice pokazuju svoje pravo lice. Bili su moji favoriti, ali su mi se zgadili svojom bahatošću. Puni su sebe. Josip i Miroslav su nezamjećeni, ali čini mi se da bi mogli u finale', zaključila je još jedna pratiteljica showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:22