PRINOVA U OBITELJI

BABY BOOM U RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI Mirko Alilović i supruga Iva postat će drugi put roditelji!

Vratar rukometne reprezentacije i njegova supruga Iva, koja ga je bodrila tijekom prvenstva u Španjolskoj, postat će drugi put roditelji: s veseljem iščekuju pojačanje svom 1,5-godišnjem Ivanu
Rab, 210511.Mirko Alilovic rukometni vratar ovaj vikend provodi svoj medeni mjesec sa svojom odabranicom Ivom Vranjes na otoku Rabu. Foto: Goran Novotny / CROPIX
 Goran Novotny / CROPIX

Osim brončane medalje osvojene na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, vratar hrvatske reprezentacije Mirko Alilović ovih dana ima još jedan razlog za slavlje - tijekom prvenstva su on i supruga Iva doznali da će drugi put postati roditelji, piše Gloria .

Iva i Mirko sretnu su vijest proslavili zajedno, budući da je ona bila uz njega u Španjolkoj, dok je jednoipolgodišnjeg Ivana čuvala baka u Zagrebu.

SRETNI DANI Igor Vori primio brončanu medalju, pa odjurio u Zagreb na rođenje kćerkice Nike

- U prvom sam tromjesečju i dobro podnosim trudnoću - rekla je Iva Alilović te dodala kako nemaju posebnih želja oko spola drugog djeteta već im je važno samo da bude zdravo.

Tijekom svojih druženja hrvatski rukometni reprezentativci sigurno će izmijenjivati savjete o roditeljstvu, budući da se u reprezentaciji trenutno događa pravi baby boom - Igor Vori upravo je postao drugi put otac, a tijekom prvenstva kćerkicu Viktoriju dobio je i Marino Marić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:00