LJUBAVNICI IDU DALJE

BB: Nemeš i Marijana bili zajedno pod tušem, a 'nindže' sa 'smetlišta' moraju poharati Kuću

Big Brother je tijekom noći dao stanarima nekoliko tajnih zadataka

Nešto je trulo u Big Brother kući . Naime, stanari su primijetili kako Marijana i Nemeš nisu veseli kao inače, no to njih dvoje nije spriječilo da se zajedno završe pod tušem. Podsjetimo, odnos Nemeša i Marijane postao je napet nakon što se par pohvatao ispod pokrivača.

U međuvremenu, na Smetlištu Duško povjeravao Horvatu kako postoji žena koju bi svatko poželio, a i kad bi ju muškarac imao, morao bi se bojati da je drugi ne uzmu jer je tako lijepa. Dodao je kako od lica do nogu, nema dijela tijela koji na njoj nije lijep.

Ne zna se je li pričao o svojoj prikrivenoj ljubavi Soraji ili je mislio na Milu ili Marijanu, za koje je također priznao da su mu zgodne.

Radiša je Big Brotheru povjerio kako je primjetio da Mili nedostaje muškarac i da ona sva zatreperi kad joj se neki obrati.

Big Brother je tijekom noći dao nekoliko tajnih zadataka i snalažljivost stanara je ovog puta bila na vrlo zahtjevnom testu.

Otpadnici su također bili prisiljeni aktivirati se i pokazati za što su sve sposobni jer su uz pomoć nindže Radašina i njegovog slučajnog partnera krenuli u nemoguću misiju. Obukli su se u kostime nindži i ušli u kuću kako bi se opskrbili namirnicama za sljedećih nekoliko dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 11:55