TKO BI REKAO

Big Brother Marijana: Na otpadu mi nedostaje alkohol, uz njega se opustim

'Znala sam da ću se rastati čim sam u kuću ušla s motom "Jednom se živi" ', rekla je Marijana
 RTL Televizija

Marijana i Nemeš još su uvijek jedna od glavnih tema Big Brother kuće, posebno sad kad su odvojeni i kad otvoreno pate jedno za drugim. Posebno se to moglo primjetiti tijekom tuluma u kući kad je Nemeš zaplakao.

Erupcija emocija odvila se u Nemešu kad su pustili njegovu pjesmu "Znam taj smešak", na što je 'poludio'. No ne koliko kad je otkrio da su njegove suze i pjevanje pustili Marijani, koja je s njime pjevušila. Na to je kazao i kako bi bio budala da ispusti iz ruku nekoga uz koga se osjeća dobro samo iz razloga što neki tvrde da ono što radi nije u redu.

Marijana je sve to promatrala s otpada, baš kao i ostali koji su uz nju. Njima Veliki Brat nije dao alkohol niti priliku za tulum, što ih je iznimno razljutilo pa su pričali o svemu, pa tako i o Marijaninoj rastavi.

- Znala sam da ću se rastati čim sam u kuću ušla s motom "Jednom se živi" - otkrila je Marijana i dok je gledala ukućane kako se zabavljaju dodala da voli kad im Veliki Brat da alkohol, koji joj jako nedostaje na otpadu jer se uz njega može opustiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:06