TJEDNI ZADATAK

Big Brother: Nemeš ljut jer je zavezan za Emu. Misli da će opet biti nominiran

 vb4.emotion.rs

Nakon izbacivanja Dragane iz BB kuće, Big Brother je ukućanima dao novi tjedni zadatak. Stanari će sljedeća 4 dana provesti vezani za jednog od ukućana. Dok su neki bili iznenađeni svojim parom, Nemeš je Big Brotherovo priopćenje da će dane provesti zavezan s Emom primio uz šok i nevjericu.

Nemeš je otprije bio tužan, a saznanje tko će biti njegov novi partner kap je koja je prelila čašu. Prepirke su počele već u ispovjedaonici, a Nemeš je izjavio da će zbog Eme sigurno biti nominiran sljedeću nedjelju.

Osim toga što će ukućani međusobno biti vezani, svome partneru moraju pomagati i oko higijenskih potreba - pranja zuba, nanošenja krema i sl., a muški ukućani morat će svoje partnerice šminkati.

BB parovi su: Radiša i Slavica, Duško i Horvat, Nikola i Tamara, Soraja i Nirmal, Nemeš i Ema, Lester, Bojana i Marijana.

Kako prolazi vrijeme stanari imaju problema oko navikavanja na svoje partnere. Nemeš se ne trudi sakriti nezadovoljstvo partnericom Emom, i nimalo se ne trudi olakšati joj život. Tijekom noći Nemeš i Marijana su ležali jedno kraj drugoga, ljubili se i mazili.

Kao najskladniji par djeluju Duško i Horvat, a odlično se snalaze i golupčići Tamara i Nikola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 03:53