BAJKOVITO VJENČANJE

BRAD I ANGIE ĆE SE VJENČATI KRAJEM LJETA U FRANCUSKOJ Clooney i Tarantino ne dolaze jer je zabranjen alkohol?

Par priželjkuje još dvoje djece. Iako ih već imaju šestero - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne - planiraju proširiti obitelj za još dva člana. Želja im je još jedno biološko dijete, ali i jedno posvojeno
US actress and director Angelina Jolie (L) and her partner Brad Pitt pose on the red carpet during the premiere of her film "In the Land of Blood and Honey" in Sarajevo on February 14, 2012. Hollywood star Angelina Jolie said today that her film about the Bosnian war should be a "wake-up call" for the world to act in time to prevent atrocities like those now happening in Syria. Jolie and her partner Brad Pitt arrived to Sarajevo to attend the premiere of her film "In the Land of Blood and Honey" -- her directorial debut -- to be screened in a sports hall before an expected audience of 5,000 people. AFP PHOTO / ELVIS BARUKCIC
 AFP

Najpoznatiji ljubavni par, Angelina Jolie i Brad Pitt , nakon osam godina veze trebali bi napokon stati pred oltar. Iako se već mnogo puta nagađalo o datumu vjenčanja slavnog para, posljednje informacije potvrđuju kako će par izreći sudbonosno “da” krajem ljeta u Francuskoj, na lokaciji gdje i inače borave u slobodno vrijeme.

Navodno je upravo Angelinina želja da se vjenčanje održi što prije, a tu odluku donijela je nakon što je napravila dvostruku mastektomiju kako bi smanjila mogućnost dobivanja raka dojke i jajnika, od čega je preminula njezina majka Marcheline Bertrand 2007. godine. Također, upravo je posljednja želja Angelinine majke bila da njena kći i Brad Pitt ozakone svoju vezu.

Tata Voight ne dolazi?

No, izgleda da je Angelina odlučila uzeti stvari u svoje ruke i ne dopustiti da itko i išta pokvari taj bajkoviti dan. Kako piše magazin The Sun, Angelina je zabranila točenje alkohola na vjenčanju, i to posebno zbog Bradovih prijatelja koji vole popiti koju kapljicu više.

Nagađa se da upravo zbog mladenkine odluke na ceremoniju neće doći Jonah Hill, Quentin Tarantino, Philip Seymour Hoffman, a upitan je i Bradov najbolji prijatelj, vječiti neženja George Clooney koji je dobio posebne upute kako se treba ponašati. Poznato je da Clooney voli popiti koju čašicu vina, a čini se da na vjenčanju neće moći uživati ni u čašici prijateljeva vina jer se neće točiti ni popularno vino Miraval Rose 2012 iz vinograda slavnog para. Iako sređuju sve detalje, Brad i Angie ne mogu se dogovoriti oko najbitnije stvari - izbora kuma.

Navodno Brad želi da im na vjenčanju kum bude njegov brat, Doug Pitt, dok Angelina želi da ta čast pripadne njezinu bratu Jamesu Havenu. Još uvijek nije poznato kako će par riješiti taj problem. Također, nije poznato hoće li na vjenčanju biti Angelinin otac Jon Voight, s kojim je Angelina u toplo-hladnim odnosima te mu nije ni priopćila da je bila podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji već je Voight to saznao iz medija.

Obiteljska godina

Čini se da će se ionako velika obitelj Jolie-Pitt uskoro i proširiti. Navodno par priželjkuje još dvoje djece. Iako ih već imaju šestero - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne, par planira proširiti obitelj za dva člana. Naime, planiraju još jedno biološko dijete, ali žele i posvojiti jedno. Velika humanitarka Angelina navodno je jako dirnuta teškom situacijom u Siriji i želi posvojiti dijete iz Jordana. To ih veseli oboje, a upravo je Brad u jednom intervjuu krajem prošle godine priznao da uživa u obiteljskoj atmosferi.

- Ova je godina bila baš prava obiteljska. Angie je puno više radila. Moram reći da mi se svidjelo boraviti kod kuće. Uživao sam u svakom trenutku. Sve se promijenilo s klincima. Ali zbilja sam sretan. Mislim da sam postao bolja osoba - rekao je Brad za magazin People.

Skupocjeni sat na dar

Brad je tijekom Angelinine odluke o operaciji, ali i tijekom oporavka cijelo vrijeme bio uz buduću suprugu te mu je ona nedavno na podršci zahvalila starinskim satom od platine u vrijednosti od 168 tisuća kuna. Također, propustila je sprovod vlastite tete kako bi stajala uz Brada na premijeri njegova novog filma “Svjetski rat Z”, gdje se prvi put pojavila u javnosti nakon operacije. Par je tom prilikom javnosti potvrdio da i dalje ne mogu jedno bez drugoga, baš kao i na početku veze.

Naime, par se upoznao i zaljubio 2005. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”, dok je Brad još bio u braku s Jennifer Aniston. Iako nikada nisu priznali da su vezu počeli još dok je Brad bio oženjen, u javnosti su nedavno iscurili detalji o njihovim tajnim susretima. Za njihovu vezu znalo je tek nekoliko ljudi, uključujući Angelininu dvojnicu Eunice Huthart koja je tužila Ruperta Murdocha, medijskog mogula u čijem je vlasništvu bio News Of The World koji je objavljivao informacije o tajnim sastancima popularnog para. News of the World navodno je presluškivao i hakirao Huthartin mobitel te su znali da se Angie i Brad nalaze u hotelima, no poruke su bile šifrirane te se nije mogla otkriti točna lokacija.

Kako god bilo, izgleda da je taj prvi susret između Angeline i Brada bio presudan te je on krajem 2005. okončao svoj petogodišnji brak s najpopularnijom “frendicom” Jennifer Aniston, nakon čega su Angie i Brad službeno objavili svoju vezu. Iako su oboje bili u brakovima i nisu se namjeravali vjenčati, godine, obitelj i bolesti na to su ih prisilili te svi nestrpljivo očekuju vjenčanje godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:40