BUJRUM, ANĐO!

Čak četiri vile u Sarajevu spremne za Angelinu Jolie

Slavna glumica u Bosnu stiže početkom sljedećeg mjeseca. Priprema scenografija je u završnoj fazi, izabrani su svi statisti, a i poznat je najveći broj lokacija gdje će se film snimati
 AP

SARAJEVO, BEOGRAD - Nakon što je Angelina Jolie ipak dobila dozvolu da svoj novi film ipak snima na lokacijama u Bosni i Hercegovini, naši susjedi su nastavili pripreme za njen dolazak.

Kako saznaje beogradski Blic, producenti njenog filma već su izabrali četiri vile koje će ponuditi poznatoj glumici. Naime, u jednoj od njih bi se trebala smjestiti sa svojom obitelji.

- Iako su nas problemi oko dozvole malo omeli, nastavili smo sa pripremama bez većih problema i sad sve normalno ide. Stižemo spremiti sve pred Angelinin dolazak početkom studenog - kaže Edin Šarkić, producent filma.

On će se sa glavnim financijerima Angelininog filma dogovoriti o preciznom datumu kada će slavna glumica sa cijelom ekipom preseliti u Bosnu i Hercegovinu.

- Točan datum ovisi o tijeku snimanja u Mađarskoj. Ja ću se tijekom sljdećeg tjedna sastati sa Angelinom kada ćemo joj predložiti i varijante za njen smještaj u Bosni - kaže Šarkić.

Planirano je da glumica boravi u jednoj od luksuznih vila koje se iznajmljuju u Sarajevu, a za ostatak filmske ekipe osiguran je hotelski smeštaj.

Inače, priprema scenografija je u završnoj fazi, izabrani su svi statisti koje je Angelina odobrila, a i poznat je najveći broj lokacija gdje će se film snimati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:50