ZVJEZDANO NASILJE

Charlie Sheen napao ženu nožem, a Mary J. Blige nokautirala muža

Nasilje među zvijezdama datira još od vremena Humphreyja Bogarta i Lauren Bacall. Iako je Charlieja Sheena prijavila policiji, Brooke Mueller poslije se predomislila tvrdeći da je bila pijana i da je došlo do nesporazuma
 AFP

ZAGREB - Fizički napad glumca Charlieja Sheena na suprugu Brooke Mueller u Aspenu ponovno je pokazao da u svijetu slavnih obiteljsko nasilje nije iznimka. Naprotiv, u Hollywoodu je nasilje prisutno još od 1945., od slučaja Humphreyja Bogarta i Lauren Bacall, koja je u svojoj biografiji otkrila da je tijekom braka s Bogartom živjela u neprestanom strahu.

Borbena 2009.

Brooke je supruga na sam Božić prijavila policiji, a iako se poslije predomislila, tvrdila da je bila pijana i da je sve to bio nesporazum, nakon što je provedena policijska istraga, pokazalo se da ju je Sheen ipak napao, i to nožem. Ovo nije prvi put da je Charlie digao ruku na svoju ljepšu polovicu, još 1990. nastrijelio je tadašnju zaručnicu Kelly Preston. Unatoč tome što je na ženu nasrnuo nožem, glumac je pušten uz jamčevinu od 8500 dolara te mora na satove kontrole bijesa.

Nakon što je u veljači gromoglasno odjeknula afera R&B zvijezda Chrisa Browna i Rihanne, kada je pjevačica teško ozljeđena nakon što ju je, sada bivši dečko Brown istukao, krenula je lavina novih incidenata među zvijezdama.

Prije nepunih mjesec dana gitarist Rolling Stonesa, Ronnie Wood, priznao je policiji da je svoju bivšu djevojku, 21-godišnju Ekaterinu Ivanovu, čupao za kosu i vukao po podu te davio na cesti, ali nije za to i optužen jer Ekaterina nije podnijela tužbu protiv njega. Glumac Jonathan Togo, poznatiji kao Ryan Wolfe iz serije CSI Miami, početkom prosinca pušten je uz 50.000 dolara jamčevine zbog nasilja nad svojom djevojkom. Njegov kolega Tom Sizemore još čeka suđenje za napad na zaručnicu u kolovozu ove godine, a 2003. je osuđen na šest mjeseci zatvora zbog napada na tadašnju djevojku, holivudsku madam Heidi Fleiss.

I muškarci su žrtve

Da nisu samo žene žrtve pokazala je pjevačica Mary J. Blige koja je prije nekoliko dana za vrijeme promocije svog novog albuma u New Yorku udarila muža Kendua Isaacsa šakom u lice jer je flertovao s konobaricom. U svađi Angeline Jolie je na Brada Pitta, navodno, u naletu bijesa bacila stolicu, a Elin Nordegren je, nakon što je saznala da ju Tiger Woods varao, supruga napala golf-palicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:11