NEMA PREDAJE

Davor Meštrović: ‘Pao mi je kamen sa srca'

Popularni Meštar nakon pjevanja sa zvijezdama odlazi na odmor u Kanadu

ZAGREB - Premda sam ispao iz showa “Zvijezde pjevaju”, neću prestati pjevati - obećava Davor Meštrović, koji se u paru sa Žanamari Lalić u subotu oprostio od daljnjeg natjecanja u HTV-ovom spektaklu.

- Nikad ništa što sam u životu radio nisam bacio u vjetar, pa tako neće biti ni s pjevanjem. Nastavit ću pohađati satove pjevanja kod profesorice glazbe Denis Vasilj, a koja je lani pjevanju učila i moju kolegicu Katju Kušec - otkriva Meštar.

Pjevači divovi

- Kada su u subotu na pozornici pročitali moje ime, osjetio sam kao da mi je kamen pao sa srca. Televizijski gledatelji možda to i ne shvaćaju, ali ja sam se u spektaklu doista natjecao s pjevačkim divovima. Nije lako izaći na binu obasjanu reflektorima, čuti vrisak publike, vidjeti bend, žiri ... - otkriva televizijski voditelj, koji kao favorite showa vidi Ines Bojanić, Anu Vilenicu ili Borisa Mirkovića.

Velika podrška Gibo

- Pomno sam pogledao snimku svoje posljednje emisije i zaključio da sam pjevajući “Mi plešemo” stvarno dao sve najbolje od sebe. Žao mi je što neću biti u prilici izvesti nešto od Gibonnija. Gibu doživljavam kao veliku podršku, otkako su ga u jednoj radioemisiji pitali bi li i on imao nešto protiv da pjevam njegove pjesme. Odgovorio je neka samo pjevam, jer se i njemu ponekad dogodi da ne otpjeva sve savršeno - priča Meštar, kojeg su kolege s HTV-a svojedobno zvali da nastupi i u “Plesu sa zvijezdama”.

- Da me sad netko pita bih li tamo nastupio, kazao bih da ne dolazi u obzir. A, opet - nikad ne reci nikad. Sada treba pričekati da mi se emocije slegnu i malo pobjeći u svoj mir, kojeg ću naći kod prijatelja u Kanadi. Neću emigrirati, nego ću u Kanadu otići da se malo odmorim - kaže Davor Meštrović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:35