STIŽE PRINOVA

Dinamova prva violina Sammir postat će otac maloga Noaha

ZAGREB - Brazilski nogometaš sa zagrebačkom adresom Sammir i njegova zaručnica Yasmin Chemin početkom ljeta postat će ponosni roditelji dječačića kojem su odlučili nadjenuti ime Noah. Plavokosa Yasmin, inače profesorica engleskog jezika, trudna je već 14 tjedana, a tamnoputi nogometaš Dinama trenutno je s njom u rodnom Brazilu.

Dok će Sammir kroz nekoliko dana doputovati natrag u Zagreb radi klupskih obveza i priprema s Dinamom, buduća majka ostat će u Brazilu sve do rođenja dječačića, a potom će isplanirati kada će Yasmin i Noah također doći u Hrvatsku. Poznatom paru, čiju su vezu u prošlosti obilježila turbulentna razdoblja te povremeni prekidi, prinova dolazi nakon “mirnog” razdoblja u protekloj godini.

Sammir i Yasmin su, naime, u listopadu pretprošle godine prekinuli tada jednogodišnju vezu, a iako se prethodno zbog njega preselila u Zagreb, razlazu su presudili njegovi česti izlasci s društvom i, kako je tvrdila, zajedljive ljubomorne djevojke.

Njihova razdvojenost trajala je, međutim, samo nekoliko mjeseci, a svojoj su ljubavi odlučili dati još jednu priliku već početkom prošle godine, kada je Yasmin ponovno došla u Zagreb, taj put s namjerom da ostane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:51