OSTALI CIGLA, STAKLO I PRAŠINA

FOTO: TRUDNA NATAŠA JANJIĆ S MUŽEM I SINOM U PIDŽAMI NAPUSTILA POTRESOM UNIŠTEN STAN 'Suze mi idu od grozote i onoga što je moglo ispasti još gore'

 
Nataša Janjić Medančić
 Bruno Konjević / CROPIX

Splitska glumica sa zagrebačkom adresom, 38-godišnja Nataša Janjić Medančić, prije mjesec dana javnosti je putem društvenih mreža objavila sretnu vijest - onu da sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem, čeka drugo dijete.

No uživanje u trudnoći prvo joj je prekinula pandemija koronavirusa, a u nedjelju je sve maksimalno zagorčao razoran potres koji je pogodio našu metropolu.

INSTAGRAM

S obzirom na to da živi u centru Zagreba, koji je pretrpio najveću materijalnu štetu, i Natašin stan je, nažalost, devastiran - i to u tolikoj mjeri da u njemu više nije sigurno boraviti. Glumica je na Instagramu, osim potresnih fotografija iz svojega doma, objavila i obavijest o "privremenoj neuporabljivosti zgrade u kojoj živi" sa suprugom i jednogodišnjim sinom Tonijem.

INSTAGRAM

- U zoru smo napustili stan u šoku i pidžamama, ostavili ga u cigli, staklu i prašini. Nesigurnost bivanja na ulici u ovim strašnim danima preselio se i u naše do jutros sigurne domove... Suze mi idu od grozote i onoga što je moglo ispasti još gore - napisala je glumica, koja bi drugo dijete, djevojčicu, trebala roditi u kolovozu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:52