SOLIDARNOST NA DJELU

ZVIJEZDA NAŠEG POPULARNOG SHOWA U POTRESU OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM Privremeno je zbrinuta, u teškim privatnim trenucima ponudila je pomoć i drugima

 
Marina Orsag
 Goran Mehkek / CROPIX

Dan poslije nedjeljnog razornog potresa, materijalna šteta u Zagrebu tek se zbraja, a mnogi građani još pokušavaju doći k sebi od pretrpljenog stresa i vjerojatno neprospavane noći. Među njima je i Marina Orsag, naša popularna stand up komičarka koju gledamo u aktualnoj sezoni zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Ona je, naime, u strašnoj nepogodi koja je zadesila našu metropolu ostala bez krova nad glavom, ali, srećom, nije ozlijeđena.

- Strah koji sam proživjela i činjenica da se više ne mogu vratiti doma je užasna... Dobro sam, ali još sam u šoku... Idem malo odspavati u autu, pa kad prođe ovo sve, vidjet ću može li se išta spasiti iz stana. Hvala vam svima na brizi - napisala je potresena Marina u nedjelju na Facebooku, a poslije je prijatelje i pratitelje obavijestila kako je, srećom, zbrinuta i nalazi se na sigurnom.

- Kad se pojave seizmolozi i statičari, znat ću više. Zasad je stan ispražnjen, a Zvonko i ja smo na privremenom smještaju. Hvala svima na mnogobrojnim porukama i ponudama. Divni/e ste. Hvala što mi vraćate vjeru u ljude. Svaka vaša poruka bila je dovoljna pomoć u ovoj situaciji...

I evo, samo da znate da pozitive i humora nije nestalo, ajmo svi: 'Nemam kuće, nemam krova, nemam ženu ni sinovaaa' - objavila je Marina na društvenoj mreži uz link na pjesmu Zlatka Pejakovića "Misli svatko da je meni lako".

U ponedjeljak, dan nakon potresa, napisala je kako se tijekom noći ipak uspjela naspavati, iako je mislila da će to biti nemoguće, a ponudila je i pomoć drugima koji su pretrpjeli štete u razornom podrhtavanju tla u Zagrebu: "Javilo mi se jako puno ljudi s ponudom smještaja i zbrinjavanja, pa s obzirom da sam ja zbrinuta, slobodno neka se javi kome treba smještaj i pomoć da proslijedim ponude".

Omiljena stand up komičarka također je apelirala na ljude da, iako su i dalje u strahu od mogućih novih potresa, budu na oprezu zbog koronavirusa i održavaju socijalnu distancu kako su i preporučile nadležne službe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:42