ENDI U TEL AVIVU

FOTO, VIDEO: CURE DETALJI O ROKOVOM NASTUPU NA EUROSONGU Na pozornici će mu se pridružiti i hrvatski Justin Bieber: 'Meni je ovo ostvarenje sna!'

 
 Damjan Fiket

Hrvatski 'Dream team' počeo je otkrivati prve detalje vezane uz Rokov nastup na skorašnjem Izboru za pjesmu Eurovizije koje se održava u Izraelu.

U posljednje se vrijeme sve češće na plesnim probama mogao vidjeti Endi Schrötter, koji će se pridružiti hrvatskom predstavniku Roku Blaževiću na eurovizijskoj pozornici u Tel Avivu, priopćeno je s HRT-a.

Damjan Fiket
Endi Schrötter

Ovaj 21-godišnji Pakračanin sa zagrebačkom adresom, u medijima prozvan i kao 'hrvatski Justin Bieber', student je završne godine Studija suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a dobitnik je mnogih plesnih priznanja, među kojima se ističe Oskar znanja koji mu je 2016. dodijelila Agencija za odgoj i obrazovanje za osvojeno 1. mjesto na Državnome natjecanju u suvremenom plesu.

Damjan Fiket
Endi Schrötter

Popularan je postao još kao 14-godišnjak nakon hita 'Atom' koji do sada ima čak oko devet milijuna pogleda na YouTubeu, a već je sedam godina popularan na regionalnoj tinejdžerskoj sceni.

Poziv za nastup na Eurosongu dočekao je s velikim zadovoljstvom, navodi HRT u priopćenju.

Damjan Fiket
Endi Schrötter

'Nastupiti na Eurosongu za svoju domovinu pred 200 milijuna gledatelja za mene predstavlja ostvarenje sna i kruna je moje dosadašnje karijere! S velikim veseljem prihvatio sam poziv HRT-a da kroz plesni nastup prenesem poruku Rokove pjesme, i za mene je to ogroman umjetnički izazov. Ples i glazba ritam su moga života; kroz njih stvaram, sanjam, osjećam, vidim, čujem, uživam, živim život! Raduje me moja uloga na sceni Eurosonga, a kakva će ona biti - neka zasada ostane tajna! U svakom slučaju, autorski tim u suradnji s vrhunskim koreografom Leom Mujićem osmislio je sjajan koncept koji će osvojiti publiku diljem Europe, u to uopće ne sumnjam i jedva čekam odletjeti u Tel Aviv i nastupiti na toj grandioznoj pozornici i eventu koji pruža najviše produkcijske standarde! Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti', poručio je Endi, kojem ovo nije prvo eurovizijsko iskustvo.

Damjan Fiket

On je, naime, 2017. godine bio član Jacquesova tima te je sudjelovao u snimanju službenih videospotova za pjesmu 'My friend'.

Damjan Fiket

Endi se tako pojavio u glavnom spotu, ali i u videu za remiksirano izdanje Jacquesove eurovizijske pjesme, dodaje se u priopćenju HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:42