OTAC BLIZANKI

IVICA KOSTELIĆ O POTRESNIM DOGAĐAJIMA U PETROVOJ Supruga je dobro. Imala je sreće. Majke koje nisu imale djecu pokraj sebe sigurno su se više uplašile

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.03.2020. u 09:56

Zagreb, 180219.
Medjunarodna zracna luka Dr. Franjo Tudjman Zagreb.
Ivica Kostelic sa skijaskom reprezentacijom vrato se iz Area sa Svjetskog prvenstva u Alpskom skijanju.
Na fotografiji: Elin i Ivica Kostelic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
*** Local Caption ***
Damir Krajac / CROPIX

Elin i Ivica Kostelić

Prošloga petka obitelj Kostelić postala je bogatija za dvije nove članice, Elin i Ivica Kostelić postali su roditelji dvije curice, nakon što je supruga našeg najtrofejnijeg skijaša u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela blizanke.

- Sve je bilo u redu, porođaj je bio prirodan, bez carskog reza. No zbog trenutačnog stanja nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je - rekao je za magazin Story Ivica Kostelić čije su supruga i djevojčice kući stigle prošle nedjelje, nakon što je Zagreb pogodio razorni potres, u kojemu je oštećena i bolnica u Petrovoj.

Naime, Elin i blizanke bile su u zagrebačkoj bolnici koja se trebala evakuirati te je, kao i druge majke, kraće vrijeme čekala u dvorištu. Brzo je po njih došla Ivičina majka Marica, a onda je s obiteljskog imanja u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića stigao i sportaš.

- Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca - rekao je ponosni Ivica, koji sa suprugom Elin već ima dva sina Ivana i Leona.

Izdvajamo