SLAVLJE U KOMIŽI

Oženio se naš poznati skijaš! Za ležerno vjenčanje na Visu mladenka odabrala crvenu vjenčanicu

Svoju vršnjakinju, stomatologinju iz Zagreba, skijaš je upoznao još prije 14 godina
 Facebook

Oženio se Natko Zrnčić Dim!

Umirovljeni umirovljeni 34-godišnji skijaš, kako je to objavio još u travnju 2018. godine, oprostivši se od sporta fokusirao se na privatan život, prvenstveno na zaručnicu Enu Zdunić.

image
Instagram

U prijepodnevnim satima par se vjenčao u crkvi sv. Nikole u Komiži na otoku Visu, smještenoj na vinorodnom brežuljku jugoistočno od naselja.

Svoju vršnjakinju, stomatologinju iz Zagreba, Zrnčić Dim upoznao je još prije 14 godina.
- Bila je to ljubav na prvi pogled. Sviđa mi se njezina otvorenost i veseli karakter. Ona je ljubav mog života – rekao je Zrnčić Dim ranije.

Sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom Enom na stepenicama ispred crkve.

View this post on Instagram

??❤

A post shared by Natko Zrnčić Dim (@natkozrncicdim) on

Za obred crkvenog vjenčanja, u ležernom ljetnom stilu, Ena se nije držala tradicije i bijelih haljina, već joj je vjenčana haljina bila crvene boje, a cijelu kombinaciju upotpunila je fascinatorom na glavi u istoj boji. Ni Zrnčić Dim nije nosio odijelo, kako je uobičajeno, već kaki hlače i bijelu košulju.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Zrnčić Dim poznat je po brončanoj medalji koju je osvojio u superkombinaciji na svjetskom prvenstvu u Val-d'Isèreu 2009. godine i time postao drugi hrvatski skijaš, uz Ivicu Kostelića, koji je osvojio medalju sa svjetskih prvenstava. Jedan je od četvero hrvatskih skijaša koji ima ostvaren plasman među prvih tri u Svjetskom skijaškom kupu, a ukupno ima četiri postolja u karijeri.

image
Ivan Lackovic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:53