LJUBAVNI BRODOLOM

KĆI ZORANA MAMIĆA PREKINULA S DEČKOM 3 MJESECA NAKON ROĐENJA KĆERI Bivši partner želi se posvetiti vjeri i karijeri, ali ne zanemaruje očinske obveze

 
 / Facebook/CROPIX

Prije tri mjeseca Nina, kći Zorana i Vanje Mamić i reper Josip Jakopec Jopa postali su roditelji. No, unatoč zajedničkom djetetu, njihova veza nije izdržala. Mladi su roditelji prekinuli, a Jopa se posvetio karijeri glazbenika, javlja Dnevnik.hr.

Mamićeva kći i reper razišli su se navodno vrlo brzo nakon rođenja malene Vite, a iako odnos s majkom svojeg djeteta nije želio komentirati, ulogu oca shvatio je ozbiljno.

- Mijenjam pelene, nije mi to problem uopće, dapače uživam u tome, snašao sam se, mislio sam u početku kako će to sve biti, bojao sam se primiti da se ne potrga beba ili nešto, kaže Jopa.

Novinarima InMagazina Nove TV opisao je kako se osjeća kako otac.

- Još nisam ni skroz svjestan tog svega, ali to je neopisiv, neopisiv osjećaj. Bio sam na porodu i ne mogu to riječima opisati, to malo stvorenje, taj mali čovjek, a toliko ljubavi. Obožavam ju, volim ju, živim za nju, ona mi je motivacija, svaki put kad su neke borbe, depresijice, sjetim se samo za kog živim sad, kog imam pored sebe i to je to, to je moj mali anđeo, ispričao je reper.

Inače, zbog kćerkice Jopa je napustio i opasan posao pirotehničara te se u budućnosti namjerava potpuno posvetiti novim pjesmama i nastupima.

- Ja svoje pjesme ne znam napamet, onda mi se ne da učiti za koncerte, onda dođem na koncert pa pola ne znam, pa ko Mišo Kovač dižem ruke bezveze, tako da sad ću se posvetiti tome. Htio bih napraviti nešto veliko jer stvarno ima ljudi koji me slušaju, nije da je prazna priča, tvrdi.

Zagreb, 110709.
MUO, Trg Marsala Tita.
Svadbena vecera Mirjane Hrge i Deana Sarica. Na veceru su pozvali dvjestotinjak uzvanika medju kojima su bila i brojna lica iz javnog zivota.
Na slici: bracni par Mamic, Vanja i Zoran.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX
Vanja Horvat i Zoran Mamić

Kaže da ima plan živjeti od glazbe, ali ne priželjkuje bogaćenje. - Volio bih platiti račune, kupiti braći nešto, nikakve sad voziti Porschee ili ne znam što nego realne, normalne stvari, kaže.

Inače, Jopa je nekada živio potpuno drugačijim životom.

- Radio sam svašta, najveći su mi problem bile tučnjave, volio sam se tući i to, imao sam i takvo društvo. Bilo je svašta tu još popratnih stvari, ali mislim da sam najviše pakosti nanio roditeljima svojim, a imam dva mlađa brata i jednu sestru i onda mi je došlo u glavu da ja trebam biti nekakav uzor, trebam biti primjer nekakav i onda sam stao, a teško se odmaknuti od svakodnevnice, dođeš na kvart, svi su tu i dalje, to je pakao, ja zovem pakao to, iskreno nam je ispričao.

Izlaz iz tog pakla Jopa je pronašao u vjeri, a zajedno s Alanom Hržicom i Marinom Ivanovićem Stokom član je i molitvene zajednice "Srce Isusovo".

- Otišao sam u Tabor na nagovor prijatelja, tamo sam došao sav istetoviran, stao i rekao - što je ovo, dosadno, vruće mi je i onda sam vidio opsjednuće nekakve žene i uplašio se ko nikad i onda sam se počeo odmah moliti, zvati mamu i tako je to sve krenulo. Vjera je mene izvukla s tog lošeg puta, s te ulice, loša ekipa, loše društvo, navike. Prije sam se u biti ja izrugivao od toga svega moja mama je molila za mene i dok nisam osjetio ja poziv da bih trebao otići u crkvu moliti se meni je to sve bilo smiješno i stvarno sam osjetio Božju milost i tamo sam pronašao neku mirnoću, duševni mir, a to je najbitnije danas'', zaključio je za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 07:43