VANJA HORVAT

BIVŠA MAMIĆEVA SUPRUGA PROGOVORILA O SVOM DEČKU 'Te sam večeri jedva izašla van i eto, dogodilo se nešto što mi je promijenilo život'

 
Na fotografiji: Vanja Mamić
 Srđan Vrančić / CROPIX

Diplomirana stomatologinja i strastvena jahačica konja Vanja Horvat sebe ne smatra "najljepšom hrvatskom bakom", kako joj neki tepaju, no sviđa joj se nova uloga u kojoj se našla.

"Ovo da sam najljepša, to nikako ne stoji", rekla je Horvat u razgovoru za RTL televiziju.

Bivša supruga nogometnog trenera Zorana Mamića s kojim ima kćer Ninu (25) i sina Brunu (21), u listopadu je postala baka. Naime, njezina kći Nina, koja je u vezi dvadesetdevetogodišnjim dečkom reperom Josipom Jakopecom "Jopom", dobila je kćer Vitu.

"A baka? Za mene su bake bile... Ja imam neku drugu percepciju baka. Ponosna sam na to da moja kći ima kćer i obožavam tu novonastalu situaciju", rekla je Horvat.

Horvat kaže da je s bivšim suprugom, s kojim uz kćer Ninu ima i sina Brunu, u prijateljskom odnosu te da s njim povremeno porazgovara o životima svoje djece.

Horvat kaže da nije stroga prema svom zetu Jopi. "Kao punica sam tolerantna. To je njihov svijet, njihov život. Ja sam tu da im pomognem kad god mogu. Što ne mogu, neću im odmoć. Uvijek na mene mogu računati", otkrila je Horvat za RTL.

Bivša supruga Zorana Mamića kaže da nakon razvoda dosta dugo opirala ljubavi. "Jednostavno nisam dozvolila da netko uđe u taj dio mog života, u taj jedan emotivni", rekla je.

No, zidove oko njezina srca prošle je godine na tulumu povodom dočeka 2018. srušio Mladen Weber, bivši predsjednik Uprave Košarkaškog kluba Cedevita i bivši potpredsjednik Atlantic Grupe za operativno poslovanje, s kojim ju je upoznao njihov zajednički prijatelj Goran Golubiček, također biznismen.

"Zaista sam se najmanje nadala da će se to baš tada dogoditi. Te sam večeri jedva izašla i to na inzistiranje prijateljice koja mi je rekla: "Kaj će doma, samo smrdiš doma, daj izađi". I eto, dogodilo se nešto što mi je promijenilo život", otkrila je Horvat. "Ja bih odvažno mogla reći da sam svoju bolju polovicu pronašla. Zaista sam sretna. Moj Mladen i ja smo sada godinu dana zajedno. Slažemo se u svim segmentima, podupiremo se. Baš sam sretna i zadovoljna i mogu reći da volim."

Horvat kaže da ju je Weber privukao stavom, a zadržao toplinom i podrškom. "Mnogi nam znaju reći da zajedno imamo ubitačnu energiju. On ima sve što sam si ja ikada željela u životu", kaže Vanja.

Horvat kaže da se Weber odlično slaže s cijelom njezinom obitelji - od oca Hrvoja do djece Nine i Brune. "S mojim se ocem super slaže, znaju se čuti i porukama, a su ga prihvatila kao dio obitelji", rekla je Horvat.

Horvat još uvijek ne razmišlja o ponovnoj udaji. "Trenutno ne živimo zajedno, premda smo po cijele dane zajedno. To su neki koraci koji trebaju uslijediti. To su neki koraci koji će za sada pričekati", rekla je. "Prije sam bila jako drastična oko svega. Nisam htjela ni suživot, a kamoli vjenčanje. Sada osjećam da se to u meni mijenja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 03:45