DRUGA SEZONA

KREĆE SHOW 'A STRANA' Zdravko Čolić: Ja sam tu kad je ljubav u pitanju

 
Omiljena regionalna zvijezda Zdravko Čolić
 Krasnodar Peršun

Na zagrebačkom Prisavlju startalo je snimanje nove, druge po redu, sezone glazbene HRT-ove emisije “A strana”. Show koji voli i publika i kritika na HRT-u počinje 25. studenoga. I u ovoj sezoni vodit će ga Duško Ćurlić i Ivan Vukušić, a tema prve emisije bit će ljubav.

- Prva emisija posvećena je emocijama, a ljubav je nadgradnja. Emocija je ono što će svaki gledatelj osjetiti gledajući ovu emisiju, a ljubav je sve ono što nas okružuje, bila to ljubav prema dragoj osobi, prijatelju, domu... Cijeli ovogodišnji serijal smišljen je tematski pa ćemo u emisijama tako govoriti o neprilagođenosti, karijeri, usponima i padovima, opstanku u svijetu glazbe.

Gosti iz regije

Tema božićne emisije bit će zajedništvo, a u novogodišnjoj ćemo emisiji publici pokazati kako izgledaju glazbenička slavlja. Slično kao i prošle godine, “A strana” pokušava istaknuti najbolje od glazbe i najbolje od glazbenika.

Massimo Savić dobro se zezao s voditeljem Duškom Ćurlićem

U ovoj sezoni malo ćemo se i regionalno proširiti pa ćemo u emisiji, uz naše velikane poput Tereze Kesovije, Gabi Novak, Tedija Spalata, TBF-a... ugostiti i najveće regionalne zvijezde - kaže glazbenik i producent Nikša Bratoš, koji je na gostovanje u prvoj emisiji, onoj s ljubavnom temom, doveo svog starog prijatelja i suradnika Zdravka Čolića.

- Ne možeš promašiti ako me pozoveš, kad je ljubav u pitanju - šarmantno kaže Čolić, kojeg su nakon dolaska na HRT odmah okružile njegove brojne obožavateljice u potrazi za autogramom.

Originalni projekt

Uz Čolića, u prvoj emisiji nove sezone “A strane” gledat ćemo Massima Savića, Ninu Badrić, Milu Kekina, Dinu Jelusića (koji je dva mjeseca proveo na američkoj turneji s Trans-Siberian Orchestrom) te mlade pjevače za koje je publika navijala u showu “The Voice”.

Krasnodar Peršun
Mile Kekin, frontmen grupe Hladno pivo

- Drago mi je zbog toga što gostujem u prvoj emisiji nove sezone “A strane”, koju smatram originalnim i kvalitetnim projektom, kojem predviđam vrlo dug život. U novoj sezoni vidjet ćemo da se “A strana” može pretvoriti i u emisiju koja podnosi samo jednog gosta, gdje će se pružiti prilika glazbenicima i da kažu nešto o sebi i tako pokažu kakvi su kao ljudi, kaže Nina Badrić, koja je od voditelja Duška Ćurlića i Ivana Vukušića dobila brojne komplimente na račun svog pjevanja, ali i izgleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:58