NOVI POČETAK

LJUBAV LIJEČI SVE RANE Tajči više ne skriva muškarca uz kojeg je pronašla sreću, otkrila i čime ju je osvojio: 'Autentičnost, iskrenost i predanost'

 
David Langley i Tatjana Matejaš Cameron
 Screenshot

Omiljena zvijezda devedesetih Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, dvije godine nakon što ju je zadesila najveća životna tragedija, prerana smrt supruga, prijatelje i obožavatelje iznenadila je objavom fotografija u zagrljaju američkog glazbenika Davida Langleyja.

- Ljubav liječi sve, ali ne samo romantična ljubav, nego ljubav koju osjećamo i koja nas ispuni do zadnje stanice, do zadnjeg mjesta u našem biću. Ta neka ljubav koja je veća od svih nas - govori Tajči, a prenosi Dnevnik.hr. A takvu ljubav ona je pronašla upravo s Davidom, koji ju je osvojio brojnim vrlinama potrebnima za uspješnu vezu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Cover song

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

- Autentičnost, iskrenost i potpuna predanost. Ono kad se ne pretvaramo, ne skrivamo ništa, kad možemo podijeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kad u tome osjetimo da smo jedan drugome dar i ljubav. I lijepo je kad možemo dijeliti stvari koje nama puno znače: glazbu, smijeh, smirenost - kaže Tajči. S druge strane oceana i ona je, baš poput svih nas, u samoizolaciji, no sve lakše podnosi u društvu sinova.

- Doma imam tri sina i djevojku najstarijeg sina. Dobro nam je, fino se slažemo, nitko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja kuham pa se okupimo oko stola i dobro nam je, zasad se ne mogu požaliti - otkriva glazbenica.

Premda je vrijeme u kojemu živimo itekako izazovno, utjehu i mir pronalazi u malim stvarima, a kaže kako ima i gorih stvari od koronavirusa.

- Mi smo prošli kroz tešku situaciju kad je moj suprug preminuo tako da već nekako uočavamo te male sitnice. To može biti bilo što. Jutarnja kava, da se disanjem mogu smiriti, razgovor s djecom ili psić kojeg smo dobili prije tjedan dana - govori.

- Nadam se da će nam ova situiacija otvoriti poglede neke nove perspektive i možda pružiti priliku da neke stvari stvarno promjenimo, da bude bolje svima, a ne samo jednom sloju ljudi - zaključila je Tajči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:00